Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 22 januari 
Verenigingsmanager op vakantie
woensdag 24 januari 
Algemene ledenvergadering
maandag 29 januari 
SEAH vergadering
vrijdag 2 februari 
Oefenwedstrijd HBS H1 - Hilversum
zondag 4 februari 
Oefenwedstrijd D1 thuis tegen Terriers
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS

Inschrijvingsformulier mhc HBS
tevens eenmalige machtiging voor de contributie


Aanmelden Jeugd
:

Aanmelden voor het seizoen 2018-2019 kan vanaf 1 februari tot 1 april 2018.  U dient hiervoor het inschrijfformulier volledig in te vullen.
Voor de ABCD categorie kan dit tot 1 mei.


Jeugdleden kunnen zich uitsluitend aanmelden indien zij op 1-10-2018 zes jaar zijn.Aanmeldingen die vóór 1 februari 2018 zijn gedaan worden niet in behandeling genomen en verwijderd. Evenzo aanmeldingen die na de betreffende datum (1 april en 1 mei) worden gedaan.

 

Aanmelding is geen garantie op een lidmaatschap. HBS hanteert een beperkt aannamebeleid.


Na sluiting van de inschrijvingstermijn van de jeugd (tot 1 april 2018/ABCD 1 mei)) wordt er omstreeks juni bepaald wie toegelaten wordt. Alle aanmeldingen ontvangen altijd een persoonlijk bericht hierover. 

Bij jeugdleden wordt aan de hand van een identiteitsbewijs de geboortedatum gecontroleerd! Bij een onjuiste opgave vervalt de aanmelding.
Talentvol?

Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS in jouw leeftijdscategorie behoren (1e of 2e jaars A,B,C of D).


Denk jij dat je in aanmerking komt voor zo´n plek mail dan naar [email protected] . Geef een korte en krachtige motivatie. De technische staf neemt dan contact met je op, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om mee te doen met proeftraining(en).

Als daar blijkt dat je die top vijf potentie hebt, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de selectietrainingsweken in juni. Als je die top vijf potentie niet hebt, kan je helaas geen lid worden, tenzij we in een lager team in die categorie plaats hebben.Aanmelden FUNKEY-cursus:

Funkey hockey (maart 2018) is voor 5-jarigen dus voor kinderen geboren tussen 1-10-2011 en 30-9-2012. Aanmelden hiervoor ook middels het inschrijfformulier en dan kiest u categorie Funkey Maart 2018.
Funkey is een cursus, uw kind is geen lid van HBS.
Voor meer informatie: [email protected]!


Senioren/trimleden:
Aanmelden kan gedurende het hele seizoen.
Plaatsing in overleg met de dames/heren-elftalcommissie.

 

 

Het inschrijfformulier:


HBS gaat er vanuit dat u de informatie betreft het lidmaatschap, contributie en de HBS huisregels gelezen heeft alvorens u zichzelf of uw kind aanmeld.

Vul het formulier zo nauwkeurig en volledig mogelijk in, gebruik hoofdletters waar dit gebruikelijk is. Velden met een rood sterretje zijn verplicht.

Bij de velden telefoon/mobiele telefoon kunnen meerdere nummers, bv. van beide ouders, ingevuld worden, mits gescheiden door ; (puntkomma).

Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso!

 

Alles ingevuld? Druk op dan verzenden!


Voor jeugdleden:

Scan het ID-bewijs en mail dit naar: [email protected],

deze wordt na controle vernietigd.

 

Alleen indien het formulier volledig is ingevuld en verwerkt ontvangt U een bevestiging per mail op het door u opgegeven mailadres. Ontvangt U deze NIET, dan is er iets niet goed gegaan (bijvoorbeeld een veld vergeten/niet ingevuld). Neem dan even contact op met [email protected]


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
   
Voor jeugdleden - Denk aan het mailen van het ID
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
Voor senior/trimleden
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
Informatie met betrekking tot hockey
 
Hieronder volgen vragen die de plaatsingscommissies informatie opleveren omtrent uw hockeyervaring en uw wensen. Omdat de mogelijkheden op HBS beperkt zijn zal niet altijd aan uw wensen/mogelijkheden kunnen worden voldaan.

 
   
 
   
   
   
   
Belangrijk
 
Een grote club als HBS kan alleen functioneren als vrijwilligers samenwerken om hockey voor alle leden mogelijk te maken. Dus ook vrijwilligerswerk dat niet direct met hockey te maken heeft. Hieronder volgen vragen die de vrijwilligerscommissie van HBS inzicht moeten geven over uw inzet voor HBS. Naar aanleiding van het ingevulde kan er contact worden opgenomen door de Vrijwilligerscommissie.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors