Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 24 september 
vakantie Verenigingsmanager
dinsdag 25 september 
Jaarvergadering Kennemerrunners
woensdag 26 september 
vergadering feestcommissie
donderdag 27 september 
Gold Cup H1: eerste ronde uit Hilversum
vrijdag 28 september 
verhuur veld aan Sportsupport
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

20-9-2018
Doorgang poortgebouw vrijhouden
 
Eerder deze maand kon de ambulance die nodig was op de voetbalclub BVC niet het Sportlaantje oprijden omdat er allemaal fietsers en brommers geparkeerd stonden in de doorgang onder het poortgebouw. 
Graag deze doorgang vrijhouden voor het geval de hulpdiensten erbij moeten!    
 

12-9-2018
NSK herfstkamp op HBS, schrijf je nu in!
 
Hockeyclinics op HBS| €60,- voordeel tot 17 september
Van 22 t/m 25 oktober zijn er voor kinderen van 6 t/m 16 jaar toffe hockeyclinics van Nationale Sportkampen op HBS: Clinicdag Scoren , Duels , 3D-technieken , Advanced Skills en Keepen
Elke dag staat een ander thema centraal, word jij Next Level deze herfstvakantie?
De clinicdagen starten 9:30 en om 16:30 is het programma afgelopen. Op elke clinicdag komt er een topspeler langs om zijn specialiteit ten toon te spreiden! Lees hieronder verder over de thema’s. Tot op HBS! 
Voor meer informatie, zie de bijlage.

Aanmelden of alle informatie op www.nationalesportkampen.nl/hbs  
 5-9-2018
Vrijdagavond zoekt barkeeper!
 
Voor de vrijdagavond ( 21.00 - 02.00 uur ) zijn wij op zoek naar een barmedewerker (minimaal 18 jaar) die het leuk vindt om zelfstandig de bar op HBS draaiende te houden en af te sluiten. 


Op vrijdagavond trainen er uitsluitend gezellige teams, dus je zult je niet vervelen!
Heb je interesse? Stuur een e-mailtje naar [email protected]
 

20-8-2018
Schrijvers gezocht! Meld je aan!
 
Op 31 oktober 2019 bestaat HBS 100 jaar. Dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Een onderdeel hiervan is het maken van een lustrum eeuwboek waarin we alles wat HBS rijk is, aan bod laten komen. Voor dit eeuw-magazine zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de periode september 2018 - mei 2019 interviews willen afnemen met o.a. HBS-leden, sponsors of oud leden. Ervaring met het schrijven van artikelen zou fijn zijn.
Op vrijdag 7 september 2018 hebben we de eerste bijeenkomst.
 
Dus, herken je je in bovenstaande en denk je nu, wat een super leuk idee, hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren; meld je dan zo snel mogelijk aan bij Hein van Liemt ( [email protected] ) of Jolien van Alphen ( [email protected] ).
 
We kijken uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen en hebben er veel zin in om samen met jou een mooi bewaarexemplaar te maken.
 
Groetjes Hein en Jolien
 

9-7-2018
Sticks komend seizoen ook toegestaan bij ABCD-teams
 
Tot en met afgelopen seizoen was sticks alleen toegestaan bij de senioren en veteranen, niet bij de junioren. Nu mag dit ook in alle ABCD-categoriën.
De KNHB was van mening dat deze regel bij het jeugdhockey tot gevaarlijke situaties zou kunnen leiden. Inmiddels zijn er goede ervaringen opgedaan bij de senioren. Daarom wijzigt de KNHB haar standpunt over sticks met ingang van het nieuwe seizoen. 
Ook junioren mogen vanaf seizoen 2018-2019 de bal dus boven de schouder met de stick spelen. De KNHB heeft de verwachting dat deze aanpassing het aanleren van het technisch goed ontvangen van de hoge bal stimuleert, zoals dat ook bij de seniorenteams is gebeurd. De regelwijziging maakt tenslotte ook dat de regels bij de junioren aansluiten op het internationale spelreglement. Goed nieuws ook dat HBS komend seizoen 2 en een kwart waterveld heeft waar dit element goed geoefend kan worden door zowel breedte als selectie. 
Het spelreglement veldhockey wordt met ingang van het nieuwe seizoen aangepast en stelt met betrekking tot deze regel (artikel 9.6) het volgende:
Spelers mogen op een gecontroleerde manier de bal op elke plaats in het veld stoppen, ontvangen, laten afketsen en spelen op elke hoogte inclusief boven schouderhoogte, mits dit niet gevaarlijk is en het niet leidt tot gevaarlijk spel.


 
Statistieken
dinsdag 25 september 2018
Aantal leden (info) 1358
Nu online 72
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 73,1%
Vandaag jarig
Julius van Commenee
Jos de Rooij
Sari de Graaf
Mededelingen
Clubcompetitie
1 MD3 2 6 + 23
2 JD1 2 6 + 23
3 DJ 5 3 9 + 19
4 DC 3 9 + 16
5 JD2 2 6 + 14
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors