Inloggen
Zoeken in nieuws


MHCHBS
Agenda
maandag 19 maart 
Vrijwilligerscommissie
donderdag 22 maart 
Cursus arbitrage NH
donderdag 22 maart 
Cursus arbitrage NH (examen)
dinsdag 27 maart 
ABCD meeting
woensdag 28 maart 
Pannenkoekentoernooi Jongste Jeugd
Hele agenda
Hockey
Overig
Contact
MHCHBS
Bergweg 1 -a
2061KB Bloemendaal

clubhuis: 023-5376702
RSS
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 11 thuiswedstrijd(en) en 9 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 18 maart 2018
Alle thuiswedstrijden van vandaag zijn afgelast
Tijd T/U Team Tegen team
10:45 Uit DJ 1 SV Kampong Hockey DJ1
11:00 Uit HC HC Bloemendaal HM
12:45 Uit D01 V.M.H.& C.C. M.O.P. D1
12:45 Uit D02 U.S.H.C. D2
13:30 Uit DC HIC DA

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
Nieuwsoverzicht
NIEUWS

18-3-2018
Wedstrijden zondag 18 maart op HBS
 
In verband met de siberische temperaturen en NIET kunnen sproeien zijn de velden van HBS afgekeurd. Over het inhalen van de afgelaste wedstrijden volgt later nadere informatie.
Breedtehockey HBS


 

15-3-2018
Vorst? Afgelastingen? Raadpleeg de site van HBS
 
De winter komt er aan! Hagel, natte sneeuw en nachtvorst worden weer voorspeld.  Dat betekent ook weer kans op afgelastingen van de velden op HBS en elders. 
Bij een afgelasting op HBS verschijnt er altijd een bericht op de site!
Voor alle geïnteresseerden hierbij in de bijlage het verkorte protocol voor alle teams voor de wedstrijden (zonder de privé 06)
Belangrijkste tip:  raadpleeg altijd de site en ga niet bellen (naar het clubhuis).
Komend weekend (2-3 december) in de midwintercompetitie en in februari - april zijn de kansen op afgelastingen het grootst. In het besloten gedeelte op de website onder Documenten in de map Afgelastingen is het uitgebreide protocol beschikbaar.
 13-3-2018
Paddentrek op de Bergweg gaat weer beginnen
 
U ziet ze weer ‘s avonds lopen op en rond de Bergweg: mensen met lampen en oranje hesjes aan. U weet dan dat de paddentrek weer is begonnen. Rijdt u vooral voorzichtig en langzaam!


De temperatuur komt weer boven de 7 graden. Eindelijk zult u zeggen en zo denken de padden er ook over! Ze zullen de komende weken massaal op pad gaan om te paren!  
Van februari tot eind april, afhankelijk van de temperatuur, ontwaken de padden uit hun winterslaap. Zij trekken van hun droge winterslaapplaats naar een nat zomerverblijf om zich daar voort te planten. In ons geval vanuit de Kennemerduinen over de Bergweg richting Schapeduinen. Tijdens deze tocht worden nog steeds veel padden doodgereden. Gelukkig zijn er initiatieven om de padden te beschermen. Dankzij de herinrichting beschikt de Brederodelaan nu over paddentunnels waardoor dieren veilig kunnen oversteken.


Op de Bergweg worden de padden nu nog met de hand van de weg gehaald. Rijd in dit seizoen voorzichtig om de padden heen of til ze even naar de kant van de weg. Als u mensen met hesjes en lampen ziet lopen, minder dan alstublieft vaart.  
HBS-leden kunnen ook zelf iets doen om de padden te redden. Vraag je ouders om voorzichtig er omheen te rijden als ze je 's avonds brengen, of rijd in elk geval langzaam!


Als je durft mag je de padden natuurlijk ook aan de kant van de weg zetten. Kijk dan welke richting ze opkruipen en zet ze lijnrecht met hun kop naar diezelfde richting aan de overkant, voor zover mogelijk in de berm. Padden kunnen vocht afscheiden, maar dit is niet schadelijk voor de mens.

Uw handen wassen na uw reddingsactie is voldoende!   Coördinatoren paddenwerkgroep Bleek en Berg
Joost van Marion en Marlouk Alders

Paddenoverzetacties
In heel Nederland zijn jaarlijks honderden vrijwilligers actief tijdens paddenoverzetacties. Langs de trekroutes worden schermen geplaatst die de amfibieën naar ingegraven emmers leiden. Vrijwilligers controleren die ‘paddenvallen’ dagelijks en zetten alle amfibieën veilig over naar de andere kant van de straat.

In 2009 zijn naar schatting een kwart miljoen amfibieën veilig naar de overkant geholpen. Het gaat vooral om de gewone pad (87%), de bruine kikker (6%) en de kleine watersalamander (5%). Maar ook zeldzame soorten als de heikikker, de rugstreeppad en de kamsalamander.
 

13-3-2018
Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen op HBS
 
In de meivakantie (30 april – 2 mei) en zomervakantie (23 – 27 juli & 13 – 16 augustus) kan jij als hockeyliefhebber ultiem genieten. In de meivakantie zelfs een kamp onder leiding van Dames & Heren 1!
Lid van HBS? Meld je aan met kortingscode LEDENHBS10 en je krijgt 10% korting op het meikamp!


Hockeykampen op HBS
30 april - 2 mei: He ren 1 en dames 1 kamp
Als hockey jouw passie is, dan kan je meedoen aan het HBS Heren 1 en Dames 1 kamp op HBS. De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Kortom: de ideale invulling van jouw meivakantie!

De Heren 1 en Dames 1 van HBS spelen in de overgangsklasse. Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken kunnen ze als geen ander!
 
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationalesportkampen.nl/hbs .
Kampen in de zomervakantie Hockeykamp - Junior Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!
Clinic van een topspeler 50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar Prijs vanaf €269,-
Hockeykamp - Original Houd jij van hockey, maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!
Clinic van een topspeler 70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar Prijs vanaf €269,-

Tophockeykamp Droom jij dag en nacht over hockey? Dan is dit kamp perfect voor jou! Verbeter jezelf door video-analyse en de tips van de tophockeyers. Na de vakantie show jij je nieuwste skills aan je teamgenoten.
Elke dag een super uitdagende clinic Voor hockeyers van 10 t/m 14 jaar Prijs vanaf €369,-

Sport&Spelkamp Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma gaan we energiek van start in 2018.
 
Spelenderwijs kennis maken met sporten Keuze tussen 3 of 5 dagen Voor energieke kinderen van 4 t/m 7 jaar Prijs vanaf €134,-  

13 - 16 augustus: Hockey & Beachkamp
Pak je hockeystick, zonnebrandcrème en zonnebril maar uit de kast! Relax, enjoy and play hockey: er is toch niets lekkerder dan eerst hockeyen en daarna uitrusten op het strand?

Op HBS zullen we een intensief hockeyprogramma volgen, als we hier moe en voldaan van zijn gaan we uitrusten in het gezellige tentenkamp of met z'n allen naar het strand! Tijdens dit kamp zal je je geen minuut vervelen, naast hockey gaan we bijvoorbeeld ook andere activiteiten doen zoals frisbeeën, skimboarden en avondspellen.
 
Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen , daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.
 
2 april: Kick-off 2018 met supersterren!
Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld, geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen .
 
Voor alle trainers
Ben jij 17 jaar of ouder en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden


 


 

21-2-2018
Let op, strenge parkeercontroles!
 
De afgelopen weken is er streng gecontroleerd op foutief parkeren op de Bergweg en bij HBS. Ook in de avonduren komt de politie langs om te bekeuren.

Zet jouw auto dan ook altijd in 1 van de met witte lijnen aangegeven parkeervakken, of op één van de 4 vakken langs het hek met een blauw P-bord. 
Zet je auto NOOIT op een invalidenplaats, want deze boetes zijn zeer hoog. Dit geldt ook voor parkeren langs de kant bij de BVC.
 
Statistieken
zondag 18 maart 2018
Aantal leden (info) 1406
Nu online 176
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 75,2%
Vandaag jarig
Sam Franken
Teun Sturm
Bruni Visser
Mededelingen
Clubcompetitie
1 D02 12 33 + 38
2 DJ 1 11 30 + 32
3 H2 12 32 + 39
4 JD2 10 25 + 44
5 JD3 10 25 + 42
Gehele competitie
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams

Hoofdsponsor
Adverteerders
Gouden sponsors