header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Verslag vergadering Gemeenteraad inzake verlichting KG-3

21-11-2008

Vorige week hebben we jullie opgeroepen aanwezig te zijn bij de vergadering van de gemeenteraad over een spoedberaad omtrent de aan ons afgegeven vergunning voor de aanleg van de verlichting van KG-3.

Een aantal HBS’s waren daarbij aanwezig en die hebben een fraai staaltje politiek gekibbel gezien, waar niemand meer wat van begreep.

Ter plekke werd geconstateerd dat het onderwerp niet spoedeisend is, en een spoedberaad derhalve niet relevant.

Het resultaat van het beraad was het besluit om het onderwerp op de agenda van een volgende, reguliere commissie vergadering te plaatsen. . En die volgende vergadering is 3 december 2008, 19.30 uur.

Dus maak die avond maar vast vrij in je agenda en kom allemaal.

Het voordeel van een commissievergadering is ook dat je wat mag zeggen. Dat is ook wel zo democratisch, want wij hebben wel 1.300 leden, en dat zijn er meer dan de meeste van die partijen, die onze vergunning willen herzien als stemmers hebben!

Er is dus geen besluit genomen, wij gaan door met waar we mee bezig zijn.

Die HBS’ers die aanwezig waren, danken wij voor hun aanwezigheid en voor hun support, er was er zelfs een bij, die leek in te grijpen tijdens beraadslagingen!!

Dus kom echt allen 3 december 2008!

HBS bestuur

Nb: de agendastukken van 11 november zijn te vinden op de website van de gemeente Bloemendaal, http://www.bloemendaal.nl/ -bestuurlijke info – raadsvergaderingen – 2008 – raadsvergadering 11 november 2008 (ingelast)

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram