header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Carl Horchner als nieuw bestuurslid Technische Zaken Jeugd

Nieuws afbeelding 19-5-2022
Hoera! We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst binnen het bestuur, Carl Horchner. Hieronder vertelt hij kort iets over zichzelf:

Sinds 2016 ben ik verbonden aan HBS. Met twee kinderen (Joep J8E1 en Isa MD4) spelend in de jeugd en mijn (eerdere) inzet voor Veteranen A, is HBS ook mijn cluppie geworden. Voor mijn verhuizing naar Haarlem, speelde ik jaren bij hockeyclub VVV in Amsterdam en daarvoor bij Hoorn.   

De mix van (familie)plezier en ambitie geven mij bij HBS het juiste sportgevoel.

Het is mooi om te zien dat door de inzet van velen binnen HBS (waaronder Tim, van wie ik het bestuurs-stokje 'Technische Zaken Jeugd' overneem) de laatste jaren een positieve ontwikkeling in beweging is gekomen. Hierdoor is dat positieve sportgevoel op de hockeyclub breed voelbaar.

Ik hoop dat jij dat ook zo voelt!   

Waar dat al zo is, wil ik graag helpen dat verder uit te bouwen en waar dat misschien minder aanwezig is...., laten we samen de mouwen opstropen en zorgen voor mooie verbeteringen voor de club.   

Het hockey-plezier voor kinderen in trainingen en wedstrijden staat hierbij voorop! Hockeyplezier dat groeit door de juiste clubaandacht, goede trainers- en coaches, teamgevoel en betrokken ouders.  

Als je punten hiervoor onder de aandacht wil brengen, laat het me weten!

Handig hiervoor om te weten:
Steven Slijper is Bestuurder Organisatie & Jeugd. Dit gaat over alles 'rondom het veld'. Technische Zaken gaat over alles 'op het veld'.

Mocht je twijfelen waar aan te kloppen met vragen en/of tips: niet doen, laat 't één van ons (of de Jeugd Commissie) weten!

Tot snel, Carl


 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram