header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

"Sneeuwstop" Jeugd

Nieuws afbeelding 4-2-2021 Beste jeugdspelers en ouders, 

Onze jeugd heeft direct na de kerstvakantie volgens het normale trainingsschema kunnen trainen. Kinderen blijven zo fit en in tijden van thuisscholing blijken deze sociale momenten extra belangrijk voor hen. We zijn erg blij en trots dat we als sportclub deze rol willen en kunnen vervullen. We zijn ons er van bewust dat we hierbij meer dan gebruikelijke inspanning van onze trainers vragen. Graag delen we de volgende informatie over de komende weken:

• Gezien de koude weersverwachtingen, hebben we helaas besloten om zowel de trainingen van 8 t/m 12 februari als ook de wedstrijden op zaterdag 13 februari te annuleren. De geplande wedstrijden zullen doorgeschoven worden na de vakantie. • De trainingen in de week van 15 t/m 19 februari zullen gewoon volgens het ‘lock down’ schema plaatsvinden.

• Daarnaast nodigen we alle jeugdteams uit om op zaterdag 20 februari onderlinge wedstrijden te spelen tegen een tegenstander naar eigen keuze (met goedkeuring van de tegenstander!). Aanvragen hiervoor moeten ingediend worden vóór dinsdag 9 februari bij [email protected]

• Heb je geen tegenstander en wil je toch mee doen laat het ons weten, dan kijken we hoe we je kunnen indelen (mogelijk in een drieluik met twee andere teams). Dus als we een setje hebben en geen andere optie dan kan het zijn dat er een team bijgeplakt wordt om iedereen een kans te geven te spelen.

• Of als slechts een deel van je team een wedstrijdje wil spelen, dan is 6 tegen 6 of 7 tegen 7 ook een optie, als beide teams dat leuk vinden. Kortom, geef je wensen aan! Voorkeurstijd opgeven mag, maar we kunnen geen garantie geven dat die ook ingevuld kan worden.

• We zijn nog bezig met een alternatieve invulling voor de vakantieweek (22-26 februari). Wát we ook organiseren, het is zeker dat we hulp van ouders nodig zullen hebben. Mocht je overdag wat tijd hebben om bijvoorbeeld poortwachter te zijn, spelbegeleider of scheidsrechter te zijn, materialen op te ruimen etc. dan wordt dat erg gewaardeerd. Je kunt je bij de lijncoördinator van je zoon of dochter opgeven (zie de lijst met namen en emailadressen hieronder). We komen zo snel mogelijk terug op de exacte plannen voor de vakantieweek.

• Hoewel de KNHB nog niets gecommuniceerd heeft, kunnen we er eigenlijk wel vanuit gaan dat de herstart van de competitie nog wat langer op zich zal laten wachten. Er zal hoe dan ook na de vakantie weer getraind worden en we gaan ook weer aan de slag met een zo interessant mogelijke invulling voor de weekenden.

De Jeugdcommissie (met e-mailadres):

F-coördinator jongens Bastiaan van Wijnen: [email protected]
F-coördinator meisjes Melanie Hoogenboom: [email protected]
6e-coördinator jongens Steven Slijper: [email protected]
6e-coördinator meisjes Suzanne Jalink: [email protected]
8e-coördinator jongens Manon Nieuwenhuijsen: [email protected]
8e-coördinator meisjes Manon Nieuwenhuijsen: [email protected]
D- coördinator jongens Erik van Zandbergen: [email protected]
D- coördinator meisjes Florieke de Jong: [email protected]
C- coördinator jongens Hester Bos: [email protected]
C- coördinator meisjes Judith Vocking: [email protected]
B- coördinator jongens Niesje Hogewoning: [email protected]
B- coördinator meisjes Max Smidt: [email protected]
A- coördinator jongens Niesje Hogewoning: [email protected]
A- coördinator meisjes Annemieke Schouten: [email protected] Coördinator 1e meisjes teams Jaap Fox: [email protected]
Coördinator 1e jongens teams Leontien Schoon: [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram