header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

DRINGENDE OPROEP: WIE LEIDT JA1, Dames 1 EN/OF HEREN 2 NAAR NIEUWE HOOGTES

23-8-2007
Elk jaar zetten talloze vrijwilligers zich binnen de vereniging belangenloos in om het seizoen tot een nieuwe onvergetelijke ervaring te maken. Ieder op zijn/haar manier en met veel enthousiasme. De hele zomer is er druk gewerkt aan het klaarstomen van alle teams en de veldindeling. Een van de meest lastige zaken daarbij blijkt iedere keer weer het vinden van trainers, coaches en managers.
 
Weliswaar verplicht de club zich niet tot het leveren van coaches en/of managers maar uit eigen ervaring bij mijn jongens is me wel gebleken dat dat een wereld van verschil maakt. Het probleem spitst zich dit jaar momenteel toe op JA1, dames 1 en H2. Twee van deze belangrijke teams dienen als kweekvijver en toevoerkanaal naar H1. Hoewel erg hard gezocht en gelobbeyed is, is er tot nu toe niet iemand opgestaan die bereid is daar tijd en energie in te steken. Dat maakt het lastig om goede hockeyers die voor de toekomst van de vereniging mede van belang zijn vast te houden. 

Daarom doet het bestuur een DRINGENDE OPROEP aan vaders, moeders, broers en of zussen, opa's en oma's, oud-spelers en -speelsters, veteranen en veterinnen, die kunnen bogen op hockeyervaring, speltechnisch inzicht en pedagogische kwaliteiten en beschikken over een brok enthousisasme om die coaching op zich te nemen. 

Wat levert het me op hoor ik mensen al vragen? De dank van JA, dames 1 en/of Heren 2. Het plezier van een team te zien spelen dat je als jouw team mede kunt beschouwen en waar je aan kan bouwen. Begeleiding vanuit de vereniging in de vorm van antwoorden op vragen en ondersteuning daar waar nodig. Consumptiebonnen en natuurlijk bij tijd en wijle een nat pak en een bruin verbrandde kop. 

Vragen en of aanbiedingen kunnen naar Robin Sheridan - bestuurslid verantwoordelijk voor de tophockey.

Ik reken op het binnen HBS aanwezige reservoir van kennis, kunde en enthousiasme om hier een succes van te maken.
 
Dion Achterberg
Voorzitter
 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram