header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw HBS toernooi ZomerAvond Competitie (ZAC)

28-3-2008
Hierbij even kort wat ZAC inhoud: ZAC houdt in 6 weken lang 1 avond in de week mixte hockeyen, voor senioren/veteranen teams en ook de tweede jaars A jeugd. Na aanmeldingen worden er teams gemaakt van max 15 man/vrouw en er wordt gekeken naar het feit dat de teams onderling ongeveer dezelfde sterkte hebben.
 
Men plant op een avond 4 wedstrijden en elk team speelt 2 wedstrijden van 25 minuten dit kan naar gelang van het aantal aanmeldingen anders worden ingedeeld.Verder leveren teams na of voor hun wedstrijd een scheids en verder is het eigenlijk gewoon gezellig, op de laatste avond regel je als organisatie iets extrá in vorm van muziek of activiteit. Indien budget toereikend is kan er meer geregeld worden.
 
Kortom één groot feest voor 6 weken lang. Nu komt de key-vraag, om dit te kunnen laten plaatsvinden zoekt het bestuur hiervoor minimaal 5 vrijwilligers, de tijd dat je hiermee kwijt bent is echt max. 3 avonden en je hebt vooral veel lol. Aanmelden voor 15 april 2008 via [email protected]

Reacties


Cynthia Brink

9-4-2008 @ 18:11:04 |welke avond hebben jullie in gedachten?

Bregje van Walstijn

15-5-2008 @ 16:55:18 |de donderdagavond

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram