header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Arbitrage: nieuwe voorzitter Arbitragecommissie Jorrit Nolte

Nieuws afbeelding 12-2-2020
Na een interim-periode van een jaar heeft Marc de Wild de ‘voorzittershamer’ van de arbitragecommissie per 1 februari doorgegeven aan een nieuwe voorzitter, Jorrit Nolte. 

Samen met de indelers, opleiders, begeleiders en CS+’ers heeft Marc het afgelopen jaar de commissie verder op de rails gezet en de trein loopt er inmiddels soepel overheen in samenwerking met de teams en spelers.

Jorrit kennende zal hij niet alleen op de winkel gaan passen. Daarvoor staat er nog een aantal uitdagingen in het verschiet, zoals het invullen van de begeleiding van de ruim 100 nieuwe scheidsrechters die in 2019 hun kaart hebben behaald en een aantal vacatures bij de zaterdagindelers.

HBS en arbitrage is voor Jorrit bekend terrein.

Even voorstellen: ‘Mijn naam is Jorrit Nolte en ik ben 46 jaar oud. Woonachtig in Santpoort Zuid. In 2009 ben ik bij HBS gekomen toen mijn zoon daar ging hockeyen. Eerst als begeleider/coach, later als scheidsrechter en CS+. Sinds ongeveer 4 jaar ben ik ook bondsscheidsrechter. Jullie begrijpen dat ik de arbitrage belangrijk vind. Vandaar dat ik de uitdaging van het voorzitterschap van de arbitragecommissie graag aanneem. Hopelijk kunnen we de scheidsrechters op HBS naar een nog hoger niveau tillen. Ik zie jullie graag op de velden.’

We wensen Jorrit en het gehele arbitrageteam heel veel plezier en succes!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren


Facebook

Instagram