header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

HBS zoekt begeleiders voor beginnende scheidsrechters

Nieuws afbeelding 25-1-2016
Bij HBS is dit seizoen aandacht voor het opleiden en begeleiden van scheidsrechters die net hun kaart hebben gehaald met als doel een grotere pool te creĆ«ren van kwalitatief goede scheidsrechters. 

Veel jeugdspelers, voornamelijk vanuit de A, hebben onlangs een scheidsrechterkaart behaald. Het is belangrijk om hen dan ook, kort na het halen van hun kaart, wedstrijden te laten fluiten. Om de jeugd vertrouwen te geven en plezier te laten hebben in het fluiten, is HBS op zoek naar begeleiders voor beginnende scheidsrechters. Het gaat dan om wat 'meer ervaren scheidsrechters' die tijdens het fluiten de beginnend scheidsrechter vanaf de zijlijn kunnen helpen en nadien met hen het fluiten te evalueren.


HBS heeft als doel om hiervoor een pool van begeleiders samen te stellen die worden ingedeeld op de zaterdag om te begeleiden. In eerste instantie worden de ouders benaderd die nu veel fluiten op zaterdag. 


De komende weken zal de commissie begeleiding ervaren scheidsrechters hierover gaan benaderen. Wij hopen op uw medewerking om zo de kwaliteit van het fluiten bij HBS op een hoger niveau te krijgen. Maar ook om onze jeugd plezier te laten krijgen in het fluiten. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren


Facebook

Instagram