header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Maarten Wieringa, nieuw bestuurslid Tophockey

Nieuws afbeelding 11-1-2016
Ik ben Maarten Wieringa, 53 jaar en inmiddels al 44 jaar lid van H.B.S.
De laatste jaren niet meer actief als speler, maar wel geregeld op zondag op het veld om de eerste teams aan te moedigen.


Het grootste deel van mijn lidmaatschapsperiode ben ik op een of andere wijze wel actief voor de club geweest. Begonnen als trainer van de jongste jeugd (in de tijd dat de "mini’s” voor het eerst mochten gaan hockeyen) en als coach van vele jeugdteams. 

Naast lid van diverse jeugdcommissies heb ik aan heel veel evenementen op de club meegewerkt (zoals jeugdkampen, internationale jeugdtoernooien, acties om geld in te zamelen voor het allereerste kunstgras enzovoort).


Ik ben twee maal eerder bestuurslid geweest, het eerst eind jaren tachtig en de laatste keer in het bestuur waarin Leonie Joosten voorzitster was. Binnen het bestuur heb ik mij altijd met het hockey-technisch beleid bezig gehouden.


Als speler heb ik 15 seizoenen in het eerste mogen spelen, een fantastische tijd!
Als bestuurslid 'tophockey' wil ik mij nu opnieuw inzetten voor het hockey binnen onze vereniging. De vele investeringen die wij doen in onze jeugd moeten nog meer spelers en speelsters gaan opleveren die in onze hoogste seniorenelftallen kunnen gaan spelen. Een gezonde mix van het kunnen spelen op een hoog niveau en daarnaast heel veel aandacht voor het meer recreatieve hockey staan bij mij hoog in het vaandel; ik denk dat door die combinatie HBS op dit moment zo’n  prachtige club is! 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram