header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Kandidaten gezocht voor organisatie eeuwfeest HBS

Nieuws afbeelding 1-11-2015

Vrijdag 31 oktober was het 95 jaar geleden dat onze mixed hockey club HBS werd opgericht. Prachtig gelegen aan de voet van de Bloemendaalse duinen zijn wij uitermate trots op deze gedenkwaardige leeftijd. Van een groepje hockeyende studenten, is HBS uitgegroeid tot een bloeiende vereniging van ruim 1440 leden waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan. 


 

Om groots uit te pakken wanneer we over vijf jaar ons eeuwfeest vieren, wordt er nog dit seizoen een lustrumcommissie in het leven geroepen. Een groep enthousiaste mensen die na wil gaan denken hoe we in 2019 het 100-jarige bestaan van HBS kunnen vieren en dit mede gaan organiseren.


Het bestuur zoekt hiervoor HBS-leden, oud-leden, vrienden van HBS die in deze commissie willen plaatsnemen. Voel je hiervoor, ken je verhalen van vroeger? Ken je veel mensen van de vereniging en heb je tijd en zin om mee te denken, te organiseren aan een jaar vol feestelijke activiteiten, mail dan naar [email protected] . Het bestuur zal een mooi team samenstellen die gezamenlijk met het bestuur de te nemen stappen verder vorm geeft.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram