header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Trimmers

Trimmen op de maandagavond. Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding 15-8-2016

Bij de maandagavondtrimmers is iedereen welkom om mee te hockeyen, van beginner tot tophockeyer. En in de praktijk is dat ook zo want we hebben 5 groepen:  Beginners (groep 5), 1ste jaars (groep 4), twee Middenmoters (3 en 2) en de Gevorderden (groep 1). De totale groep bestaat uit 115 trimmers.

De trainingen en partijtjes worden door de trainers aangepast aan het niveau van de groep.

 

We verzamelen om 20.10 uur op het hoofdveld bij de dug-out, doen om 20:15 uur onder leiding van de trainers een warming up, waarna we gaan warm slaan. Vervolgens maken we een indeling en vanaf 20.30 uur trainen we tot ongeveer 21.30 uur. Ten slotte spelen we een partijtje van een half uur. Vanaf 22.00 uur is de 3e helft in het clubhuis van HBS.

Wij willen voor iedereen naast een sportieve avond ook een gezellige avond organiseren. We draaien dan ook zelf de bardiensten op maandagavond. Daarvoor is een roulatierooster.

Ook doen we mee aan de regionale trimcompetitie tegen de clubs in de buurt zoals HC Bloemendaal, Rood-Wit, Haarlem, Strawberries en Alliance

De kosten van lidmaatschap bedroegen in het seizoen 2015-2016  € 305,- voor een heel jaar (12 maanden);  het jaar loopt vanaf september. De trimmers gaan in principe het hele jaar door, mits de weersomstandigheden het toelaten. Meld je je als trimmer aan na 1 februari dan geldt de helft van de contributie.

Er is geen verplichte opkomst. Als het even niet uitkomt, dan hoef je je ook niet af te melden. De gemiddelde opkomst is ongeveer 50% van de 115 trimmers.

Het entreegeld betaal je alleen als je nog nooit lid bent geweest van HBS. De hoogte van het entree geld is € 85,-  Ben je al eerder lid geweest dan €30,- administratiekosten.

Tenue, stick , scheenbeschermers, bitjes zijn te koop bij Huijg, onze nieuwe hoofdsponsor, in de Cronjé in Haarlem. Als je daar je spullen koopt, help je HBS.

Alleen als je mee wil spelen in een competitieteam, dan dien je een HBS-tenue te hebben. Op HBS zijn scheenbeschermers verplicht en bitjes sterk aanbevolen.

Meldt je aan via de website (onder aanmelden)http://www.mhchbs.nl/site/default.asp?Option=11016  dan krijg je via onze maandagavond-trimmercoördinator Marcel Figee bericht.

Het is ook mogelijk om eerst een keer mee te doen om te proberen of je het wel leuk vindt. Marcel Figee, de trim coördinator kun je bereiken op [email protected]

Groeten, Marcel Figee, tel. +31 6 5587 0413

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram