header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwe route naar HC AthenA

20-4-2014
Voor iedereen die bij HC AthenA bezoekt hierbij de nieuwe route. 

Door de aanleg van de nieuwe afrit Watergraafmeer op de A10 is de route naar het Voorlandpad verlegd. De oude route langs de bloemenstal en de Dierenambulance is afgesloten en er mag niet geparkeerd worden. Wie dat wel doet riskeert een boete want er wordt vooral in het weekend extra gecontroleerd. Op bijgevoegd kaartje de juiste aanrijroute (via de oprit naar de A10) naar het parkeerterrein van de sportvelden aan het Voorlandpad.

 
HC AthenA, Voorlandpad 13, 1098 TZ, Amsterdam, 020 - 663 8894.
 
Nieuwe autoroute per april 2014 (de voormalige route langs de bloemenstal en dierenambulance loopt nu dood! 
 
Route vanaf Ringweg A10-Oost binnenring vanaf knooppunt Watergraafsmeer: 
Afslag S113 Watergraafsmeer/Diemen, bij verkeerslichten rechtsaf richting sportpark (Voorland), parkeerterrein na fietsbrug links.
 
Route vanaf Ringweg A10-Oost buitenring vanaf knooppunt Amstel: 
Afslag S113 Watergraafsmeer/Diemen, linksaf onder snelweg door, rechtsaf richting Utrecht, Rotterdam en sportpark (Voorland), bij verkeerslichten rechtdoor, parkeerterrein na fietsbrug links.
 
Route vanaf de Middenweg: 
Richting A10-Oost, na de bloemenstal linksaf richting Utrecht, Rotterdam en sportpark (Voorland), bij verkeerslichten rechtdoor, parkeerterrein na fietsbrug links.
 
Parkeren: 
Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren (ma-za, 9-21 uur, 10 cent per uur, maximaal 4 uur). Langs het Voorlandpad mag nergens geparkeerd worden, ook niet langs het doodlopende deel (zie rode lijn op de kaart)! 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram