header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Enthousiaste scheidsrechters gevraagd!

18-3-2012

SCHOOL HOCKEY TOERNOOI

Op vrijdag 20 april 2012 worden de regionale voorrondes voor het Shell schoolhockeytoernooi 2012 voor middelbare scholen gehouden.

Aanmeldformulier scheidsrechter
Voor het 10de jaar organiseert de KNHB, samen met 50 enthousiaste verenigingen, de Nationale Shell Schoolhockeycompetitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs. Ook dit jaar wordt de Nationale Shell Schoolhockeycompetitie weer georganiseerd. De voorronden vinden regionaal plaats op vrijdag 20 april 2012. De finale vindt plaats op vrijdag 1 juni 2012 in het Amsterdamse Bos.

Enthousiaste scheidsrechters
Net als ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste scheidsrechters. Als scheidsrechter ontvang je een polo om in te fluiten, een overheerlijke lunch en consumptiebonnen, reiskosten, een gezellige dag met collega´s uit het district en veel enthousiaste scholieren die graag onder jouw leiding willen hockeyen! Tijdens de finale staan de bitterballen natuurlijk klaar! De Nationale Shell Schoolhockeycompetitie 2012 mag je dus niet missen! 

Ben jij die enthousiaste scheidsrechter die op vrijdag 20 april 2012 samen met enthousiaste collega´s de schoolteams verantwoord en met veel plezier laat hockeyen? Meld je aan dan aan en vertel het ook aan je collega’s.

Locatie
Wij zullen u altijd indelen bij een van de voorronden op 20 april, u ontvangt in januari meer informatie over de speellocaties in uw district. Mocht er een speciale reden zijn waarom u bij een bepaalde locatie wilt fluiten (organisatie, rij en fluit ouder etc.) laat het ons dan weten bij opmerking. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Finale
De projectleiding wijst samen met de afdeling Arbitrage van de KNHB de scheidsrechters aan voor de finaledag op 1 juni.

Aanmelden
Het aanmelden als scheidsrechter kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier voor 10 maart a.s. , dat u hieronder vindt. Je ontvangt automatische na inschrijving een bevestiging. Heb je die niet ontvangen dan is er iets mis gegaan met de inschrijving en dient u het opnieuw te doen. Vul bij alle velden iets in! Graag geen accenten gebruiken op de letters (bijv. é dan alleen een e) en bij de telefoonnummers graag een - gebruiken dus 06-12345678. Mocht u om welke reden dan ook op 10 april nog geen bericht van ons hebben ontvangen mail ons dan op [email protected] want dan kunnen wij u alsnog indelen.

Gaarne ook reactie (voor 10 maart a.s.) sturen naar: [email protected]
 
Esther Posno
voorzitter scheidsrechterscommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren


Facebook

Instagram