header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS zoekt ook een groundmanager

22-7-2011
HBS is op zoek naar een groundsman. Hij of zij draagt zorg voor het beheer van de kunst- en natuurgrasvelden en het omliggende terrein van HBS.
 
Bij het onderhoud wordt gebruik gemaakt van vaste protocollen. Het gaat om maximaal 15 uur per week in het hockeyseizoen.Naast het onderhoud van de velden is de groundsmanager ook vernantwoordelijk voor de paden, hekken en de groenvoorziening op en rond het HBS-complex.
Daarbij wordt nauw samengewerkt met de verenigingsmanager en de 'klussenclub'.  Een voorbeeld van de taken van de klussenclub is in de bijlage te bekijken.
 
Ook zal de groundmanager samen werken met het bestuur om het terrein van HBS verder in te richten. Hierbij valt te denken aan de fietsenstalling, speelplaats, plaatsen van hekken, enzovoort.
 
Kandidaten die interesse hebben in deze functie kunnen dit kenbaar tot 1 september 2011 maken bij een van de bestuursleden van HBS of mailen naar [email protected]. Het bestuur zal dan spoedig contact met u opnemen.
Bijlage

Reacties


Arie Goote

19-8-2011 @ 18:11:06 |Hoi allen, als jullie omhoog zitten dan ben ik beschikbaar tot er een ander is gevonden. Ben 29 augustus terug.

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram