header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Arie Goote stopt als verenigingsmanager van HBS

Nieuws afbeelding 12-7-2011
Na vijf jaar heeft Arie Goote (65) op 1 juli afscheid genomen als verenigingsmanager van HBS.
 
In juni 2006 was er voor de ex-wethouder van Bloemendaal geen plaats meer in het college bij de Liberalen. Arie, lid bij onze gewaardeerde buren HC Bloemendaal, trad voor één dag in de week in dienst van HBS. Na een jaar - en als HBS het kon betalen - zouden het twee dagen worden.

De vereniging groeide van 700 leden naar 1400. En Arie zijn takenpakket nam evenredig toe. Op papier waren het 16 uur, maar de praktijk was weerbarstig en er kwamen vele uren bij. Arie kennis over het reilen en zeilen van de Bloemendaalse gemeentebureaucratie kwam HBS goed van pas om de onstuimige groei van de vereniging in goede banen te leiden.

Al voor zijn indiensttreding was hij - als Liberale Bloemendaler - op de hand van de hockeyclubs. Arie speelde een prominente rol bij de ontwikkeling van sportlaantje - dat deze zomer zijn nieuwe gedaante krijgt - maar ook bij de tot standkoming van het nieuwe clubhuis speelde hij een beslissende rol.
 
HBS is hem veel dank verschuldig. Zijn ongebreidelde inzet en werklust van de afgelopen jaren hebben het HBS-complex mede gemaakt wat het nu is.
 
Het bestuur van HBS


Reacties


Mieke Teunizen

8-8-2011 @ 18:23:24 |Top Arie bedankt voor je samenwerking. Geniet !! gr. Mieke

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram