header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Meldt je aan als vrijwilliger voor Shell Kids City

Nieuws afbeelding 30-5-2011
Van zaterdag 25 juni tot en met zondag 3 juli komen de Nederlandse hockeydames tijdens de Rabo FIH Champions Trophy op eigen bodem in actie!

In het Wagener Stadion (Amstelveen) strijden de dames uit Argentinië, Australië, China, Duitsland, Engeland, Korea, Nieuw-Zeeland en Nederland om de titel. Gelijktijdig vindt de Rabo 4-Nations Cup bij de heren plaats. De heren nemen het op tegen Engeland, Duitsland en Pakistan.

Om het toernooi goed te laten verlopen zijn we natuurlijk weer op zoek naar een heleboel vrijwilligers. Met name in Shell Kids City.

Shell Kids City
We kunnen je hulp goed gebruiken als begeleider in Shell Kids City (leeftijd 17+). In het speciale jeugddorp “Shell Kids City”  worden vele activiteiten georganiseerd zoals: "Foam Game", "Tik & Mik" en "Barding hockey".Het zijn allemaal unieke spelvormen met en zonder stick om alle deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Als begeleider verleen je actieve assistentie bij alle activiteiten rondom ‘The Zone’, spelvormen, trainingen, etc.
 
Dus lijkt het je leuk om Shell Kids City tot een groot succes te maken meld je dan snel aan.

Wat krijg je ervoor terug?
Voor het werken in Shell Kids City krijg je géén financiële vergoeding. Je moet het leuk vinden om zo’n groot internationaal toernooi van dichtbij mee te maken. Je wordt uiteraard voorzien van eten en drinken op de dagen dat je werkt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de wedstrijden te bekijken voor of na je inzet en altijd de wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Ook krijg je toernooikleding die je kan dragen op de dagen dat je word ingezet.

Indien je je opgeeft gaan we er wel vanuit dat je meerdere dagen beschikbaar bent.
 
Wat krijgt HBS ervoor terug?
De KNHB beloont jouw vereniging bij een grote afvaardiging van vrijwilligers door een KNHB clinic aan te bieden. Bijvoorbeeld voor de jongste jeugd!

Meld je aan!
Lijkt het je leuk het vrijwilligers team te versterken? Voor meer informatie kan je terecht bij Jelle Sprée (030 - 7513404) van de hockeybond of vul direct het inschrijfformulier in.

 

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram