header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

GEZOCHT: nieuw jeugdbestuur

Nieuws afbeelding 1-1-2011
Het bestuur van HBS zoekt jeugdleden (M/V) voor het jeugdbestuur van HBS.
 
Er is plek voor minimaal 6 nieuwe bestuursleden uit de A, B en C-jeugd die uit hun midden een voorzitter, secretaris en penningmeester kunnen kiezen. Er hebben zich inmiddels enkele gegadigden gemeld, maar nog onvoldoende om een nieuw bestuur te vormen.

Het jeugdbestuur valt direct onder het verenigingsbestuur van HBS en werkt nauw samen met de Feestcommissie bij het plannen, organiseren en begeleiden van feesten voor alle jeugd van HBS. Ook zal er regelmatig contact zijn met het bestuur van HBS of één van de bestuursleden.

Het jeugdbestuur krijgt voor ieder seizoen een budget en maakt voor ieder feest een begroting die moet worden goedgekeurd door de penningmeester. Verder heeft het jeugdbestuur de vrije hand in het bedenken en uitvoeren van de feestplannen.

De feestcommissie helpt jullie bij allerlei vaste taken zoals het regelen van de beveiliging, vergunningen, discolichten of feestversiering. Maar denk ook aan het bestellen van kaartjes, posters, hapjes, drank en barbezetting.

Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden bij [email protected] of mail de volgende bestuursleden van HBS:

Marten ([email protected]) of Jacqueline ([email protected] ).
 
Stuur per mail de volgende gegevens je naam, adres, team, mobiele nummer en je meest gebruikte emailadres. Als je wilt mag je ook aangeven welke plannen je hebt en wat je wilt doen binnen het jeugdbestuur.

Het bestuur hoopt op veel reacties!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren


Facebook

Instagram