header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Trimmers

Kom trimmen op woensdagochtend bij HBS

Nieuws afbeelding 31-8-2010

Iedere woensdagmorgen van 09.15 – 10.30 uur staat een groep enthousiaste vrouwelijke trimmers klaar bij HBS om onder bezielende leiding van onze trainer Reiner Slotemaker,  een leuke, leerzame en soms intensieve training te volgen.

De leeftijd van de dames varieert van 30 jaar tot 60 jaar, er zijn ervaren hockeysters maar ook beginnelingen in de groep aanwezig. Na een degelijke warming up volgen technische en tactische oefeningen, waarna tot slot nog een onderling oefenpartijtje wordt gespeeld. Na afloop van de training is er gelegenheid tot het drinken van koffie. De trainingen gaan altijd door, behalve als het veld bevroren is en tijdens schoolvakanties.
 
Naast de wekelijkse oefenmomenten worden er enkele malen per jaar onderlinge vriendschappelijke wedstrijden, maar ook met andere hockeyverenigingen wedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden plaats op de woensdagmorgen.
 
Wil je meer weten of wil je een keer meetrainen, kom vrijblijvend langs op woensdagmorgen of neem contact op met Joke Korsaan via [email protected]

Mocht je besluiten om lid te worden, dan krijg je via de club een gratis HBS-shirt.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram