header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

DOEN: voer uw juiste emailadres in!

Nieuws afbeelding 26-10-2009
Veel HBS-leden, vooral senioren, hebben niet hun juiste emailadres en 06-nummer bij de ledenadministratie opgegeven.
 
Dat is heel vervelend want daarom kan de vereniging niet goed met u communiceren over belangrijke zaken (clubhuis, spelen op zondag, lustrumactiviteiten) die alle leden aangaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij HBS dan moeten u nu uw juiste emailadres opgeven.

Het is heel eenvoudig om als lid van HBS de juiste gegevens in te voeren in ons administratiesysteem op de website. U heeft natuurlijk wel een emailadres nodig. Heeft u dat niet, dan moet u even een briefje schrijven naar de ledenadministratie (postbus 50, 2062 AB Bloemendaal). Dan weten we in ieder geval dat u nog graag gewone post ontvangt.
Leden kunnen inloggen via de website, linksboven in de linkerkolom (persoonlijke inlogcodes zijn op te vragen via [email protected])

Ga na het inloggen naar de knop 'instellingen' in het linkermenu. Op die pagina kunnen leden zelf hun wachtwoord wijzigen (een aanrader want het systeem maakt lastig te onthouden wachtwoorden aan), hun mailadres en mobiele telefoonnummer up-to-date houden. Ook het 06-nummer kunnen we straks gebruiken om u bijvoorbeeld snel te informeren over afgelastingen of veranderingen van de speeltijd.

Vergeet na het wijzigen van de gegevens niet op de knop verwerken te klikken: pas dan worden de nieuwe gegevens opgeslagen in het systeem!

Tip: stuur u zelf een mailtje met het wachtwoord en bewaar dat op een slimme plek.
Bedankt voor de medewerking!

Het bestuur van HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram