header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Spelen bij AthenA: betaald parkeren en files

9-9-2009
Sinds kort heeft het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer ook betaald parkeren ingevoerd langs het Voorlandpad waar HC AthenA is gevestigd. 

De feiten zijn als volgt:
  • maandag t/m zaterdag
  • van 9 tot 21 uur
  • 0,10 euro per uur
  • maximaal vier uur

 
Afsluiting A10-Oost binnenring:

De A10-Oost binnenring zal binnenkort drie weekenden zijn afgesloten en dit heeft veel impact op de bereikbaarheid van AthenA. AthenA zit nabij de S113. Teams die op AthenA moeten spelen hebben dus extra reistijd nodig.

Rijkswaterstaat start in september 2009 met grootschalig onderhoud aan de A10-Oost binnenring, tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Amstel. De werkzaamheden zijn nodig, omdat door de afgelopen winterperiode de staat van het asfalt is verslechterd. Hiervoor is de A10-Oost richting Den Haag/Schiphol gedurende drie weekenden afgesloten tussen vrijdag 11 september en maandag 5 oktober 2009. Daarnaast zijn, tijdens deze weekenden, ook de aansluiting met de A2 en de toe- en afritten S111, S112 en S113 richting Den Haag/Schiphol afgesloten. Tijdens deze afsluitingen wordt het verkeer omgeleid via de A9 of de A10-Noord/A10-West. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd. De totale werkzaamheden zijn volgens planning eind december 2009 gereed.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram