header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vrijwilligers gezocht voor 'Dubbel EK Hockey'

25-3-2009
Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 augustus spelen de Nederlandse dames én heren om het Europees Kampioenschap! Jij kunt daar als vrijwilliger bij zijn.
 
De KNHB is nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die meerdere dagen willen meehelpen in verschillende functies om dit 'dubbele EK' tot een groot succes te maken.

Wat wordt er van je verwacht?

We kunnen nog hulp goed gebruiken als suppoost in het stadion en promodorp, als begeleider in Shell Kids City, of als parkeerwacht.
De suppoosten fungeren als gastvrouw of- heer om gedurende het evenement de grote hoeveelheid toeschouwers te informeren, de weg te wijzen, de kaartjes te controleren bij de entree en stadion en andere serviceverlenende activiteiten te verrichten.
In het speciale jeugddorp 'Shell Kids City' verleen je actieve assistentie bij alle activiteiten rondom ‘The Zone’, spelvormen, trainingen,enzovoort.
De taak van de parkeerwachten kan rondom het stadion alsook in de RAI worden uitgevoerd. Deze laatste taak is in ploegendienst.

Welke eisen worden er gesteld?
  • Suppoost: minimaal 18 jaar
  • Shell Kids City: minimaal 17 jaar
  • Parkeerwacht: minimaal 18 jaar en minstens 6 dagen (dagdeel) beschikbaar
  • Overall geldt dat een vrijwilliger een serviceverlenende instelling heeft.
Wat krijg je ervoor terug?

Voor het werken in het stadion, Shell Kids City krijg je géén financiële vergoeding. Je moet het leuk vinden om zo’n groot internationaal toernooi van dichtbij mee te maken. Je wordt uiteraard voorzien van eten en drinken op de dagen dat je werkt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de wedstrijden te bekijken voor of na je inzet op dagen dat je aanwezig bent om te werken!

Parkeerwachten krijgen wél een financiële vergoeding van € 8,- per uur.

Indien je je opgeeft gaan we er wel vanuit dat je meerdere dagen beschikbaar bent.
Aan de vrijwilligers wordt vrijwilligerskleding verstrekt, welke gedragen dient te worden bij je inzet.

Aanmelden
Voel je er iets voor om mee te werken als suppoost of in Shell Kids City, meld je dan nu aan via het antwoordformulier dat bij dit artikel staat of via de e-mail: [email protected].

Voor parkeerwacht dien je je aan te melden via de e-mail bij [email protected]!
Voor vragen over suppoosten en Shell Kids City kan je contact opnemen met Jelle Sprée via telefoonnummer 030 - 7513 404 en voor vragen over parkeerwachten kan je contact opnemen met Pat Peters via telefoonnummer 030 - 2731100 (06 - 53456646).

Marten van Vliet
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram