header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Coronaprotocol MHC HBS per 16 maart 2021


 

 

Trainingen en wedstrijden

· Alle amateurcompetities zijn stilgelegd. Dit geldt voor alle leeftijden.

· Sporten voor volwassenen vanaf 27 jaar is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden. Maximaal 2 personen (per 16 maart 2021 4 personen) mogen met elkaar sporten in een groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden, er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en als zij niet mengen.

· Kinderen en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen trainen in teamverband en wedstrijden spelen tegen teams van de eigen vereniging op de eigen club.

· Jongvolwassenen tot en met 26 jaar hoeven tijdens het sporten de 1,5 meter afstand niet in acht te nemen. Buiten het sportveld moet dit wel.

· Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.

· Tijdens de trainingen en wedstrijden voor de jeugd/jongvolwassenen is het gehele HBS-complex voor ouders en/of toeschouwers gesloten.

· Spelers van de Jongste Jeugd worden door een ouder/begeleider gebracht tot het hek.

· Ouders/begeleiders mogen niet het terrein op.

· De benodigde team- en wedstrijdbegeleiding zijn wel toegestaan bij de onderlinge wedstrijden. Hieronder vallen alle personen die bij een team horen en/of tijdens de training of wedstrijd een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, spelbegeleider of scheidsrechter.

· Zorg dat je zo kort mogelijk op het clubterrein aanwezig bent.

· Kleed je voor de training of wedstrijd thuis om, ga direct naar het veld om in te lopen en ga na de training of wedstrijd meteen naar huis.

· Teamleden of trainers helpen keepers bij het aan- en uitkleden als dat gewenst is (niet door ouders).

· Spelers nemen hun eigen bidon en eventueel wat fruit mee naar de training en wedstrijd. Fruit wordt voorlopig niet gedeeld.

· Voor iedereen (ook kinderen vanaf 6 jaar) geldt: draag allen een mondkapje wanneer personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren in één vervoermiddel naar of van een training of wedstrijd rijden.

· Ieder team neemt desinfectant mee om de cornermaskers schoon te maken. Teams zijn hiervoor zelf verantwoordelijk. Ook desinfecterende reinigingsdoekjes zonder chloor zijn bruikbaar.

Algemeen

· Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

· In het geval van een positieve uitslag, breng dan altijd de club op de hoogte via [email protected]. Geef onder vermelding van je naam en team door wanneer je voor het laatst op de club bent geweest (datum en tijdstip) en welke informatie de GGD je heeft gegeven.

· Verplichte registratie van iedereen (vanaf 13 jaar) die het clubterrein betreedt via de QR-code of van tevoren via www.mhchbs.nl/registratie.

· Met het ingaan van de Coronawet per 1 december jl. is het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen in voor publiek toegankelijke binnenruimtes, zoals de toiletten. Tijdens het sporten hoeft geen mondkapje gedragen te worden.

· Ben je 18 jaar of ouder? Houd 1,5 meter afstand. Vanaf 27 jaar geldt dit ook tijdens het sporten. 

· Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden.

· Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, maar moeten dit wel tot volwassenen.

· Het clubhuis, de kleedkamers en douches zijn gesloten.

· De velden zijn tot nader order gesloten i.v.m. de coronamaatregelen, dus ook voor vrijspelen. Je hebt alleen toegang als je aangemeld bent voor een training of clinic.

· Ga zoveel mogelijk thuis naar de wc. De toiletten in het clubhuis zijn wel geopend.

· Volg de looproutes en aanwijzingen op het terrein en in het clubhuis (eenrichtingsverkeer).

· Als een speler symptomen vertoont tijdens het spelen, wordt de speler verzocht te vertrekken.

· Ga zoveel mogelijk thuis naar de wc. De toiletten in het clubhuis zijn wel geopend.

· Was regelmatig je handen met water en zeep of gebruik desinfectiemiddel.

· Vermijd drukte.

· Iedereen die terugkomt uit een land/gebied met een oranje of rood reisadvies vanwege het coronavirus, gaat 10 dagen in thuisquarantaine. Dit geldt niet voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ouders mogen hun kinderen tijdens hun eigen thuisquarantaine niet halen of brengen.

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!
De coronarichtlijnen zijn aan veranderingen onderhevig. De coronacommissie van MHC HBS houdt continu in de gaten wat dit betekent voor de trainingen en wedstrijden. Neem regelmatig de coronamaatregelen door, zodat je weet wat er van je wordt verwacht.

MHC HBS houdt zich aan de protocollen en richtlijnen van het RIVM, de KNHB en NOC*NSF. Het bestuur van MHC HBS is verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen en bevoegd om indien instructies niet worden opgevolgd mensen de toegang tot het terrein te ontzeggen. Help elkaar bij het naleven van deze maatregelen.


 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram