header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijvingformulier mhc HBS
tevens eenmalige machtiging voor de contributie en boetes

Je kunt je weer aanmelden voor het seizoen 2022-2023 vanaf 1 februari 2022. Vul daarvoor het onderstaande inschrijfformulier volledig en nauwkeurig in.

Er is plek voor kinderen die op 30 september 2022 minimaal 6 jaar zijn.

De inschrijfperiode voor het seizoen 2022-2023 is van 1 februari 2022 tot 1 april 2022 voor de jongste jeugd. Voor de oudere jeugd (ABCD) kan tot 1 mei 2022 worden ingeschreven.

UPDATE 13 JUNI:

WE HEBBEN NOG PLEK VOOR JONGENS BIJ DE JONGSTE JEUGD! DIT GAAT OM DE LEEFTIJDEN 01-10-2012 T/M 30-09-2016.

BIJ DE PUPPIES (6 JARIGEN) IS ER NOG VOLDOENDE PLEK. JE KUNT JE DIRECT INSCHRIJVEN. 

INFORMEER BIJ ONS VOOR DE jongens E en de jongens F CATEGORIE WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN OP: [email protected]

LET OP! Jeugd aanmeldingen gedaan vóór 1 februari worden verwijderd uit onze administratie! Aanmelden voor 1 februari betekent dus dat je opnieuw een aanmelding moet doen op of na 1 februari.

Aanmelden voor het G-hockey, funkey, trimhockey en senioren is natuurlijk het gehele jaar mogelijk.

Alle aanmeldingen ontvangen altijd een persoonlijk bericht van HBS.
Bij jeugdleden wordt aan de hand van een identiteitsbewijs de geboortedatum gecontroleerd.

Let op; zorg ervoor dat wij alleen naam en geboortedatum kunnen zien. U kunt BSN, paspoortnummer en foto afschermen.


Talentvol?

Vanaf 1 februari 2022 kun je je weer aanmelden als talent voor het seizoen 2022-2023.

Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS in jouw leeftijdscategorie behoren (8E, 1e of 2e jaars A,B,C of D).

Denk jij dat je in aanmerking komt voor zo´n plek mail dan naar [email protected] . Geef een korte en krachtige motivatie waarom je kan en wil spelen bij de topjeugd van HBS.
De technische staf neemt dan contact met je op, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om mee te doen met proeftraining(en). Als daar blijkt dat je die top vijf potentie hebt, word je uitgenodigd voor proef- en eventueel selectietrainingen in juni.
Heb je geen top-5 potentie, niet getreurd! Indien je je tijdig hebt aangemeld, kan je ook nog lid worden, mits er plaats is in een lager team in die categorie. 

Aanmelden senioren, trimleden, studenten en jong senioren
Senioren en trimmers kunnen zich gedurende het gehele seizoen aanmelden. Voor een trimlidmaatschap op de maandagavond (gemengde groep) kan je op dit moment direct geplaatst worden. Op de woensdagmorgen is er een trimgroep voor dames. Ook daar kun je direct terecht. Een proeftraining is altijd mogelijk.

Voor senioren proberen we altijd een plek te vinden bij een bestaand team gedurende het seizoen. Ook is het mogelijk om (tijdelijk) alleen mee te trainen. Plaatsing gaat in overleg met de dames/heren-elftalcommissie (de HEC en DEC) en het bestuurslid breedtehockey senioren.

Studententeams of jong seniorenteams die zich als groep willen opgeven zijn welkom, maar kunnen beter eerst contact opnemen met [email protected] . Wij kunnen jullie dan goed informeren over de mogelijkheden die wij bij HBS kunnen bieden en een passende oplossing bespreken. Voor studenten heeft HBS een apart lager contributietarief, alleen na overleg van een bewijs van inschrijving (BVI) van het actuele studiejaar.

FUNKEY SEPTEMBER 2022

Funkey is een cursus voor beginnende hockeyers die 5 jaar oud zijn, jouw kind wordt geen lid van HBS. Meer informatie: [email protected] 
Bij doorstroming naar de puppies, dient men zich opnieuw in te schrijven.

Aanmelden voor Funkey SEPTEMBER 2022 is reeds mogelijk.

Inschrijfformulier
HBS gaat er vanuit dat je de informatie betreft het lidmaatschap, contributie en de HBS huisregels hebt gelezen voor dat je je zelf of jouw kind (of kinderen) aanmeldt (bekijk de FAQ's)

Vul het onderstaande formulier zo nauwkeurig en volledig mogelijk in, gebruik hoofdletters waar dit gebruikelijk is. 
Velden met een rood sterretje zijn verplicht. Bij de velden telefoon/mobiele telefoon kunnen meerdere nummers, bv. van beide ouders, ingevuld worden, mits gescheiden door ; (puntkomma). Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso! 

Alles ingevuld? Druk op dan verzenden! Alleen indien het formulier volledig is ingevuld en verwerkt, krijgt je een bevestiging per mail op het door jou opgegeven mailadres. 

Ontvang je deze niet, dan is er iets misgegaan (bijvoorbeeld een veld vergeten in te vullen of een fout in het mailadres). Neem dan snel contact op met [email protected]

Wellicht tot later op HBS!

Persoonlijke gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactgegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financiële gegevens
   
 
   
 
   
   
   
Alleen voor SENIOR/TRIMLEDEN
   
   
   
   
   
 
Alleen voor JEUGDLEDEN - (verificatie geboorte datum)
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
Vragen over hockeyverleden
  Hieronder volgen vragen die de plaatsingscommissies informatie opleveren omtrent jouw hockeyervaring en je specifieke wensen.

 
   
   
   
   
Belangrijk: plaatsingsinformatie
  Een grote club als HBS kan alleen functioneren als vrijwilligers samenwerken om hockey voor alle leden mogelijk te maken. Dus ook vrijwilligerswerk dat niet direct met hockey te maken heeft. Zo verwachten wij van nieuwe leden dat zij zich inzetten voor de club en bij aanname deelnemen aan een van de commissies. Bekijk hieronder de commissies die actief zijn en vul hieronder jouw voorkeur in. Naar aanleiding van het ingevulde informatie kan de vrijwilligerscommissie contact met jou opnemen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
Privacy
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram