header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 

HBS eeuwfeest

Dit seizoen 2019-2020 bestaat HBS 100 jaar. En dat gaan we groots vieren. Op deze webpagina lees je alles over onze lustrumactiviteiten in dat seizoen!


Wie jarig is trakteert. Zo krijgen onze leden het 'Eeuwboek' dat gepresenteerd wordt in het weekend van 21 en 22 september.

Feesten

Maar ook gaan we feesten. Voor iedere leeftijdscategorie staat er wel een bijzonder feestje op de verenigingsagenda. Het 'Eeuwfeest'  is al op  vrijdag 1 november.

Maar cadeautjes ontvangt een honderd jarige ook graag! Want HBS is nog heel levenslustig!

Zo kan je nog in 2019 - belastingvrij -  een gift schenken aan HBS. Voor dit doel heeft HBS een aparte steunstichting opgericht waar de giften naar overgemaakt kunnen worden (IBAN: NL43 RABO 0342 3032 60 tnv Steunstichting mhc HBS). 

Op onze verlanglijst staat nieuw terrasmeubilair en de vervanging van het oudste veld van HBS, het Vedderveld, in een waterveld.

Voor de financiering van het Vedderveld kan je ook op gunstige voorwaarden een obligatielening aan HBS verstrekken. Het komt kort er kort op neer dat jij HBS een bedrag schenkt, daarvoor ontvangt je rente terug van HBS en de schenking aan HBS kan je aftrekken van de inkomstenbelasting, waardoor je minder belasting betaalt

Met de gelden gaan we alleen investeren in het waterveld. De regeling is zelf zo gunstig dat als er 400 mensen voor 1.000 euro een obligatie aan HBS verstrekken we een 'gratis' veld krijgen!
Heb je vragen, mail die dan naar [email protected] en Rob Litjens of Herman Westerhoud beantwoorden al je vragen. Ook telefonisch.


 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram