header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Save the dates: zaalhockeytraining, clinics op zondag en in de kerstvakantie

Nieuws afbeelding 14-11-2019

 

Over een weken gaan een groot aantal team weer de zaal in. En ook dit jaar zijn er weer veel HBS-teams actief in de zaal: alle 8E-teams en alle ABCD-teams. En natuurlijk H1 en D1, maar ook jongsenioren en seniorenteams. Alles bij elkaar 54 teams. 

Getraind wordt er op 5 verschillende locaties in de regio, zoals onder andere het Kennemer Lyceum, de Provinciehal Noord-Holland en het Polderhuis in de Velserbroek. Hou daar alvast rekening mee! 

Op de volgende zondagen wordt er getraind, zijn er clinics of toernooien: zondag 24 november (voor: 8E, vaste keepers, training wedstrijden selectieteams) en zondag 1 december (in de ochtend het Warming Up Toernooi (WUT) voor breedteteams CD en eventueel B en in de middag het toptoernooi H1 en D1) 

En in de kerstvakantie is er op vrijdag 27 december, zaterdag 28 december, zondag 29 december èn zondag 5 januari zaalruimte beschikbaar. Vastt staat dat H1 en D1 op zondag 29 december een clinic geeft, en die dag is er ook een keepersclinicvoor zaalkeepers (vast en wissel),  Op de andere dagen zijn er ook trainingen. Overigens is zondag 5 januari ook een speelweekend. 

In januari start ook de cursus voor de 6E (in ’t Gymhuys te Santpoort-Zuid). Alle 6E spelers kunnen hierop inschrijven. Later meer hierover! 
Als het goed is zijn  jullie hier al over geïnformeerd. 

De zaalcommissie 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram