header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vrijwilligers gezocht (seizoen 2019-2020)

Nieuws afbeelding 1-7-2019

Zou jij het leuk vinden om iets te doen binnen de club? Lees hier meer over de openstaande taken waarvoor we komend hockeyjaar weer vrijwilligers zoeken. Interesse? Laat het ons weten via [email protected].

Mvg, de Vrijwilligerscommissie

-

Vrijwilligerscommissie- o.a. zorgen jullie dat de openstaande vrijwilligersfuncties binnen HBS worden gevuld met leden die de club graag een handje helpen. "Waarom moeilijk doen als het samen kan!” Inventariseren en uitzetten van vacatures en aanmeldingen opvolgen. Tijdens inschrijvingen van nieuwe leden een banenmarkt organiseren en kandidaten matchen aan vacatures. 1 avond per maand in het najaar, met piek van werkzaamheden rond april/ mei.

Grote Club Actie- Jullie verzorgen de organisatie van de grote clubactie. O.a. onderhouden jullie contact met de stichting, bestellen, distribueren en verwerken loten en brengen de actie onder de aandacht bij de leden. Tijdsbeslag: van sept. tot nov. met piek tijdens verkoop.

Zaalcommissie- o.a. zorgen jullie voor de organisatie en uitvoering rondom zaalhockey voor de breedteteams. Invulling van de coaching van de breedteteams, communicatie, informatievoorziening en ondersteuning aan de coaches en een schema opzetten voor de zaaldiensten. Tijdsbeslag: rond augustus t/m november gemiddeld 1 uur per week, van december t/m februari gemiddeld 2 uur per week. Na zaalseizoen evaluatie.

Familietoernooi – jullie organiseren het 1-daagse familietoernooi voor de leden van HBS. O.a. maken jullie affiches en plaatsen jullie informatie voor inschrijving op de website, controleren jullie de inschrijvingen en betaling en maken jullie het toernooischema. Op de dag zelf ontvangen jullie de gasten en zijn jullie het aanspreekpunt. Half uur per week voorafgaand aan het toernooi plus aanwezigheid op het toernooi zelf.

DTP Grafisch Vormgever – o.a. verantwoordelijk voor de vormgeving van communicatie-uitingen en de huisstijlbewaking van HBS. Je maakt drukwerk drukklaar. Je bewerkt foto’s en beeldmateriaal voor sociale media en website en maakt posters (bv. Heren 1 en Dames 1) en flyers. Tijdsbeslag: 1 uur per week vanuit huis tijdens het hockeyseizoen.

Feestcommissie Jongste Jeugd - o.a. initieer je events voor de jongste jeugd zoals de slottraining, pannenkoekentoernooi, minidisco, jongste jeugd training, etc. Je creëert betrokkenheid van kinderen en de ouders. 2 uur per maand. Aanwezigheid tijdens evenementen.

Puppie coordinator Jongens of Meisjes - o.a. ben je vraagbaak voor ouders van puppies, meehelpen met events en het organiseren van de spelleidersavond, oefenwedstrijden initiëren en helpen indelen teams naar de F’jes. Aanwezigheid tijdens puppietraining & paar avonden in het jaar om aantal zaken te regelen.

Maker Interactief D-boekje - Voor de jongste jeugd die doorstroomt naar de D wordt een D-werkboekje uitgegeven met een diploma. Het boekje legt de spelregels uit en stelt een heel aantal vragen over de spelregels. Dit leuke werkboekje willen we graag interactief maken. Het is een eenmalige taak voor diegene die dit kan en leuk vindt om te doen.

Barmedewerker woensdagmiddag- Je zorgt samen met een groepje ouders dat de bar bezet is op de trainingsmiddag van de jongste jeugd. Je doet de bediening en verzorgt de limonade. Je ondersteunt de barmanager en houdt het clubhuis schoon. Tijdsbeslag: 1 keer in de 3 a 4 weken op de woensdagmiddag van 13.15 tot 15.30 uur, of van 15.30 tot 17.30 uur.

Barmedewerker vrijdagmiddag- Je zorgt samen met een groepje ouders dat de bar bezet is op de trainingsmiddag van de jongste jeugd. Je doet de bediening en verzorgt de limonade. Je ondersteunt de barmanager en houdt het clubhuis schoon. Tijdsbeslag: 1 keer in de 3 a 4 weken op de vrijdagmiddag van 15.30 tot 18.00 uur.

Barcoordinator Zaterdag- Tijdens de zaterdag begeleid je ouders die bardienst draaien door (o.a.) uitleg te geven over het koffieapparaat; uitleg te geven over de indeling van de bar en uitleg te geven over de kassa en de afhandeling van het geld. Je stuurt de ingedeelde ouders aan vwb het schoonmaken van clubhuis (tafels schoonmaken, vuilniszakken verschonen etc.) en het bijvullen van de voorraden. Je biedt ondersteuning aan de barmanager. Je aanspreekpunten zijn de Indeler Bardiensten Zaterdag en de barmanager. Tijdsbeslag: Er is een poule van ongeveer 15 Barco’ers die gemiddeld 1 keer per maand/6 weken 3 uur ondersteuning bieden achter de bar. Eventueel zijn deze Barco’ers "op vrijwillige basis - ook in te zetten achter de bar bij andere clubactiviteiten.

Leden Wedstrijdtafel Jongste Jeugd- o.a. verwelkomen jullie de gastteams en de eigen teams en geven hen de noodzakelijke informatie voor een goed verloop van het wedstrijdschema. Tijdsbeslag: 3 a 4 keer per seizoen tussen 8.30/10.30 voor Jongste Jeugd.

Leden Wedstrijdtafel ABCD- o.a. verwelkomen jullie de gastteams en de eigen teams en geven hen de noodzakelijke informatie voor een goed verloop van het wedstrijdschema. Tijdsbeslag: 3 a 4 keer per seizoen tussen 10.30/14.00 en 14.00/17.30 voor ABCD.

Klussenclub- Klussen en tuinieren op het complex (clubhuis en velden). O.a. onderhoud hekken, goals, netten, dug outs en kleine reparaties in en rondom clubhuis. Ook onderhoud en beheer van het groen (bladeren vegen met bladblazer, struiken snoeien), mollen vangen en verjagen. Tijdsbeslag: Wanneer je klussen op kunt pakken.

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram