header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Trainingsschema zaal voor januari en (week 3 aangepast)

Nieuws afbeelding 13-1-2019
Het trainingsschema voor de periode in januari en februari is te vinden in de ledenomgeving van onze website. Evenals alle andere handige documenten van de zaalcommissie.

Ga naar de ledeninlog, login met lidnummer en wachtwoord en kijk onder het menu-item Club en vervolgens Documenten > Zaalhockey

Opnieuw wordt er weer getraind op 5 locaties. Dat vereist van zowel de spelers en de trainers een extra inspanning om tijdig op de juiste locatie te zijn.  De verdeling over zaallocaties en tijdstippen is zo zorgvuldig mogelijk gemaakt. Desalniettemin betekent het voor sommige teams dat zij op een later tijdstip trainen dan zij gewend zijn. Beperkte zaalruimte speelt hierbij een rol. Wij vragen om jullie begrip.  

Kijk goed in het schema waar het team verwacht wordt voor een training. Zorg dat jullie team er 15 minuten voor de starttijd aanwezig is, zodat de trainingstijd zo goed mogelijk benut kan worden. Zorg ook dat je als team komt trainen, zodat de trainer er niet voor niets staat en dat een kostbaar zaaluur onbenut blijft. 

De teams die als eerste van de dag trainen helpen de trainer met het leggen van de balken. Het laatste team helpt uiteraard weer met afbouwen en opruimen van de valmatten en de balken. Als er geen trainer is, doe je dat als team!

Hierbij willen wij jullie er ook nog attent op maken dat de teams te gast zijn in de sporthallen. Afval (bakjes, papiertjes, flesjes, etc.) graag in de prullenbak. Omkleden doe je in de kleedkamers. Let ook graag op het gebruik van goed schoeisel (schoon en geen afgevende zwarte zolen). Neem je tas mee en laat geen kostbare spullen achter in de kleedkamer. Meld eventuele schade direct bij de trainer of beheerder.

Wij wensen iedereen veel speelplezier in de zaalcompetitie!

Met vriendelijke groet,
Zaalhockeycommissie HBS


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram