header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Trainingsschema zaal tot de kerst

Nieuws afbeelding 29-11-2018
Het trainingsschema voor de periode tot en met de kerst is te vinden in de ledenomgeving van onze website. Even als alle andere handige documenten van de zaalcommissie.

Ga naar de ledeninlog, login met lidnummer en wachtwoord en kijk onder het menu-item Club en vervolgens Documenten > Zaalhockey

Helaas heeft de KNHB op het laatste moment nog veel aanpassingen gedaan in het wedstrijdschema, waardoor het trainingsschema ook weer moest worden aangepast. Reden dat het schema zo laat gecommuniceerd is.

Ook dit seizoen was het maken van het schema weer een hele klus. Hoewel de Kennemer Sporthal dit jaar is afgevallen als trainingslocatie, zijn we heel blij dat we in de gymzaal van het Kennemer Lyceum mogen trainen.
De verdeling over zaallocaties en tijdstippen is zo zorgvuldig mogelijk gemaakt. Desalniettemin betekent het voor sommige teams dat zij op een later tijdstip trainen dan zij gewend zijn. Beperkte zaalruimte speelt hierbij een rol. Wij vragen om jullie begrip.  

Een deel van de ABCD-teams zijn ook ingedeeld door de technische staf op het WUT. Deze uren worden ook meegerekend als trainingstijd.

Kijk goed in het schema waar het team verwacht wordt voor een training. Zorg dat jullie team er 15 minuten voor de starttijd aanwezig is, zodat de trainingstijd zo goed mogelijk benut kan worden. Zorg ook dat je als team komt trainen, zodat de trainer er niet voor niets staat en dat een kostbaar zaaluur onbenut blijft.

De teams die als eerste van de dag trainen helpen de trainer met het leggen van de balken. Het laatste team helpt uiteraard weer met afbouwen en opruimen.

Hierbij willen wij jullie er ook nog attent op maken dat de teams te gast zijn in de sporthallen. Afval (bakjes, papiertjes, flesjes, etc.) graag in de prullenbak. Omkleden doe je in de kleedkamers. Let ook graag op het gebruik van goed schoeisel (schoon en geen afgevende zwarte zolen). Neem je tas mee en laat geen kostbare spullen achter in de kleedkamer. Meld eventuele schade direct bij de trainer of beheerder.

Wij wensen iedereen veel speelplezier in de zaalcompetitie!

Met vriendelijke groet,
Zaalhockeycommissie HBS


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram