header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

HBS-teams in nieuwste Volvo's naar uitwedstrijden

Nieuws afbeelding 10-11-2018
Wat een mooi weekend hadden een aantal HBS-teams vorige week. Op vrijdagavond leverden wij vier nieuwe Volvo V60’s af bij HBS. 

Vanuit Volvo Car Nederland werden deze ter beschikking gesteld om als eerste hockeyclub kennis te maken met het nieuwe model. Maar liefst 20 teams hadden zich ingeschreven via volvodrivingdutchhockey.nl. Goed om te zien dat er zoveel interesse is in het merk Volvo.
 
Op zaterdagmorgen stond het eerste team om 08.30 uur klaar om naar de uitwedstrijd te gaan. JD1 van HBS was het allereerste hockeyteam die instapte in de nieuwe V60. Met coach Daan hadden we een afspraak gemaakt dat als ze 10-0 wonnen ze één auto mochten houden en dat gaf de mannen kracht. Ze wonnen met maar liefst 12-2 van Amsterdam. Een fantastische overwinning en een mooie ervaring rijker kwamen ze terug bij HBS.
 
Het tweede team was MA2. Coach Tijn Bouws wilde zijn meiden optimaal klaarstomen voor de wedstrijd tegen HIC. De hockeyclub was erg onder de indruk van de stoet Volvo’s die aan kwam rijden.
Helaas verloren de dames wel met 1-0. Gelukkig stapten ze wel lachend uit de auto met een goed muziekje op de achtergrond!
 
Op zondag stonden de auto’s klaar voor Jong Dames 5. De dames hadden een verre uitwedstrijd voor de boeg en konden daarom de Volvo’s goed gebruiken. Met een klinkende overwinning op zak kwamen de dames met een goed humeur terug op HBS.
 
Namens Svala Haarlem kan ik zeggen dat we erg positief terugkijken op het afgelopen sportweekend. We zijn trots dat wij samen met Volvo Car Nederland een bijdrage konden leveren aan de geleverde prestaties. Voor alle teams die niet geselecteerd waren maar wel graag een Volvo willen ervaren, neem dan contact op via onderstaande gegevens en dan gaan wij kijken hoe wij in deze behoefte kunnen voorzien.
 
Nogmaals dank en succes in de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft.
 
Met sportieve groet,
 
Svala Haarlem
Richard Slootweg


Reacties


Maarten Kroese

10-11-2018 @ 05:27:38 |Geweldig initiatief!!! Volvo bedankt!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram