header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Dringend: Feestcommissie van HBS zoekt per direct nieuwe leden!

Nieuws afbeelding 6-6-2018

De huidige feestcommissie van HBS stopt dit seizoen. We hopen natuurlijk niet dat dit de laatste knallende AB/ CD-feesten en de befaamde pubquiz zijn geweest van HBS! Daarom zijn wij PER DIRECT op zoek naar vier à 5 nieuwe vrijwilligers  die het werk van de feestcommissie willen overnemen.


HBS is een gezellige vereniging die bekend staat om zijn goede feesten en evenementen die door de feestcommissie georganiseerd worden. Zonder feestcommissie geen feesten. Houd je wel van een feestje en beschik je ook nog eens over organisatietalent? Heb je leuke ideeën om de feesten (nog) gezelliger te maken? Dan zij wij op zoek naar jou!

Je bedenkt samen met je collega’s thema’s voor feesten, je maakt en zorgt voor de kaartverkoop en legt contact met discjockeys etc. Je regelt het drukken van posters en kaartjes. Tijdens de feesten ben je aanwezig voor een goed verloop van het feest.

De feestcommissie werkt samen met het jeugdbestuur (jullie organiseren samen de AB/ CD-feesten) en ondersteunt andere commissies met het organiseren van activiteiten. De feestcommissie is het eerste aanspreekpunt voor alle feestelijke activiteiten binnen de club en is verantwoordelijk voor een juiste begroting van de inkomsten en uitgaven van elk feest.

De feestcommissie valt onder het bestuur van HBS en bestaat uit 4/ 5 personen.

Tijdsbeslag: gemiddeld 2 uur per week in de voorbereidingsfase. Vlak voor en tijdens het feest ongeveer 7 uur.

Wij vragen een commitment van tenminste 2 jaar.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten via [email protected]. Wil je liever iets doen voor een andere commissie? Dat kan natuurlijk ook, wij horen het graag. Waarom moeilijk doen als het samen kan!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram