header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Trainingsschema Zaal - Deel 1

Nieuws afbeelding 4-12-2017 Met veel inzet en moeite tot stand gekomen: het trainingsschema voor de zaal voor de komende 3 weken, startende vanaf maandag 4 december a.s.! De technische staf werkt er hard aan om een zo goed mogelijke indeling voor alle teams te maken, maar gezien de schaarse ruimte in de zaal, is dat soms erg lastig.

In het bijgevoegde schema kun je filteren op team om jouw trainingen te kunnen zien. Waar de locaties zijn, vind je onder het kopje 'zaalhockey' in de rechterkolom op de HBS-site.

Let op: de ABC-teams hebben zondag hun eerste (wedstrijd-)training in de Kennemersporthal: het schema daarvoor vind je onder het kopje 'zaalhockey'.

Tot slot:
  • we hebben maar 20 uur per week zaalruimte beschikbaar. De tijden en hallen en aantal teams in een hal zijn soms niet optimaal; het is dus helaas niet anders voor deze hockeywinter.
  • de trainers staan onder voorbehoud opgesteld (er wordt nog hier en daar gezocht/geschoven)
  • we hebben getracht te kijken naar de speeldata om de trainingen op aan te laten sluiten, maar dat is niet altijd gelukt
  • Het schema kan - bij uitzondering! - nog kan wijzigen, check dus een paar dagen van tevoren nog even de dag/tijd/locatie.
  • Kom op tijd en neem een rood en een zwart shirt mee, aangezien we niet altijd voldoende hesjes hebben in alle zalen.

Heb je vragen/tips? Mail naar je ABCDE-zaalcoordinator (voor gegevens: kopje zaalhockey op de site)Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram