header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Top zaalhockeytoernooi Dames en Heren 1 op zondag 3 december

Nieuws afbeelding 3-12-2017
HBS organiseert voor de 5e keer  het'Warming Up Zaalhockeytoernooi' in het Kennemer Sport Center in Haarlem. Een waar lustrum!

Van 15.30 tot 20:00 uur spelen de senioren zaalteams in de 3 haldelen hun wedstrijdjes van 20 minuten om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de zaalcompetitie die op zondag 9 december start. (zie bijlage voor het speelschema toernooi).

Om het de trouwe HBS-fans makkelijk te maken, speelt HBS D1 en H1 vrijwel doorlopend op hal 2. Ook deze editie heeft weer een sterk deelnemersveld met teams uit de regio en wat verder weg:  onder andere (veld)hoofdklasser Bloemendaal D1 en H1, Reigers (hoofdklasse zaal), Pinoké D1 en Qui Vive H1 (ex-hoofdklassers veld). De andere teams spelen allemaal in de Overgangsklasse veld en Topklasse Zaal.

  • HBS Dames 1 ontvangt de teams van Bloemendaal (titelverdediger), Rood Wit, Pinoké, Terriërs en Houten
  • HBS Heren 1 ontvangt de teams van Bloemendaal, Reigers, Qui Vive, Terriërs en Victoria (titelverdediger)

De 30 wedstrijden worden door een corps van bondsscheidsrechters gefloten. Ook zij bereiden zich voor op het zaalseizoen waar dit keer voor de verandering geen regelwijzigingen zijn.

Graag zien we alle zaalhockeyliefhebbers op zondag 3 december als toeschouwer langs de lijn of op het balkon van het Kennemer Sport Center.

Marten van Vliet
voorzitter mhc HBS


Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram