header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Oproep naar Senioren: vrijwilligersfunctie Wedstrijdsecretariaat Zondag

Nieuws afbeelding 29-6-2017

Wil jij ook dat de zondag een heerlijke hockeydag op HBS blijft voor Senioren? Meld je dan nu aan om als vrijwilliger het wedstrijdsecretariaat voor de zondag op je te nemen!

 

Na een lange staat van dienst van wel 15 geweldige jaren gaat Jonneke Prinsen stoppen met het bestieren van het wedstrijdsecretariaat. Natuurlijk helpt ze je graag om een goede start te maken. Maar wat ga je dan doen? Als wedstrijdsecretariaat ben je de spin in het web voor de zondagcompetitie op HBS.

Je hebt contact met de KNHB en de Seniorenteams. Je zorgt voor een flitsende start van de competitie. Je deelt in wanneer welke teams op welke velden spelen. Je bepaalt welk team de bar draait en wie er fluit. Je informeert de teams over hun poule-indeling, promotie en degradatie en je werkt nauw samen met de arbitrage- en de barcommissie.

De bulk van het werk ligt aan het begin van het seizoen eind augustus en september. Daarna kost het je ongeveer 2 uur per week.

 

Heb je interesse en wil je meer weten? Of wil je het graag samen met iemand doen? Mail dan vandaag nog de[email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram