header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Toernooi-agenda

Tropische sferen bij zonovergoten CeeDee-Pinkstertoernooi

Nieuws afbeelding 7-6-2017
Het pinksterweekend stond weer in het teken van het CeeDee toernooi. Dit jaar met een tropisch thema. En gelukkig werkte de zon goed mee op beide pinksterdagen. 

Sponsor Vinea stond er met een heuse caravan waar de teams konden touwtrekken en andere spelletjes doen. In de middag kwam Luciano's het ijs aan de man brengen. Beide dagen liepen er 260 kinderen (17 teams per dag) rond met zelfs teams uit Deventer, Oosterhout, Rotterdam en natuurlijk uit onze regio.

Voor de D-jeugd hadden we drie poulewinnaars: Overbos (HBS JD2 op een 2e plek), Amsterdam (AHBC) en Strawberries (HBS MD2 xe plek). Bij de C- jeugd waren de poule-eersten:  Strawberries (HBS MC5 3e plek), Heerhugowaard en Alliance (HBS JC2 2e plek). 

Na de poule wedstrijden kwam de fameuze strafballencompetitie. Met aansluitend de spetterende finale op het hoofdveld onder toeziend oog van alle deelnemers, begeleiders en ouders én twee oud-organisatoren Paul Bosch en Albert Neutel als scheidsrechters. 

Tussendoor hebben de kinderen zich lekker bezig houden met de miniwedstrijden op het inmiddels gebleekte gras. Na een goed verzorgde BBQ van barmanager Evert zijn alle de teams weer huiswaarts gekeerd. Allemaal met een prijs! 

Volgens de CeeDee toernooicommissie was het weer een zeer geslaagd weekend! Ook alle hulp van ouders en jeugdleden werd zeer gewaardeerd!!

Carine (namens CeeDee toernooicommissie)Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram