header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

De eerste 'Banenmarkt' voor vrijwilligers een succes!

Nieuws afbeelding 19-4-2017

De eerste banenmarkt voor vrijwilligers op MHC HBS is een feit en mag gelijk een succes genoemd worden.

Afgelopen woensdagavond 12 april was ons clubhuis voor zo'n 50 potentiële puppy-ouders een inspirerende plek voor een eerste kennismaking met het verenigingsleven op HBS.

 

Na een welkom met koffie, thee en een openingswoord van onze voorzitter Marten van Vliet barstte de avond los. In de vorm van een soort 'speeddaten' gingen de ouders - verdeeld in 9 groepen - 9 verschillende commissies langs. De commissies openden met een pitch van 3 minuten, vervolgens konden de ouders 3 minuten vragen stellen om daarna weer door te gaan naar de volgende commissie.

Dit resulteerde in een heel geanimeerde en strak geregisseerde avond. Na deze intensieve kennismaking was er nog een gezellige en informele borrel en afsluitend konden de lijsten met voorkeursfuncties ingeleverd worden.

 

We durven nu al te spreken van een nieuwe traditie op HBS. Deze kennismaking bleek voor alle partijen een goede opzet. De commissies willen wij hartelijk danken voor hun enthousiaste presentaties deze avond. Zonder hun inzet zou deze banenmarkt niet zo'n succes geweest zijn.

 

Ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij HBS? Waarom moeilijk doen als het samen kan? Stuur een email naar [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram