header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Heeft u uw kind aangemeld voor het hockeyseizoen 2017/2018?

Nieuws afbeelding 12-4-2017

Zoals u weet hanteert HBS een beperkt aannamebeleid gezien het groot aantal aanmeldingen dat wij jaarlijks ontvangen. De aanname van nieuwe leden gebeurt op basis van een aantal criteria, daarbij is een positieve bijdrage leveren aan de club met het doen van vrijwilligerswerk een vereiste.

 

Elk jaar wordt de selectieprocedure met uiterste zorg doorlopen. Momenteel hebben wij nog niet volledig inzicht in het aantal aan- en afmeldingen van jongste jeugd leden (de opzegtermijn loopt tot 1 mei a.s.). Wel zijn inmiddels een aantal ouders van potentiële puppies op basis van onze aannameregels geselecteerd voor een volgende stap in het aannamebeleid. Deze ouders zijn via een mail uitgenodigd op HBS voor een 'banenmarkt.'Deze ‘banenmarkt’ is verplicht en alleen voor genodigden.

 

Het aantal genodigden voor de banenmarkt is gebaseerd op het aantal plekken dat HBS voor komend seizoen beschikbaar heeft.Elk jaar is het weer een enorme klus de instroom van nieuwe jeugdleden in goede banen te leiden op basis van het exacte aantal beschikbare plekken. Het kan daarom zijn dat u als nog een uitnodiging krijgt voor de ‘banenmarkt’, maar er is ook een mogelijkheid dat we u bellen indien we pas later weten hoeveel plekken er zijn in de categorie van uw kind.

 

Indien u de komende maanden geen mail ontvangt of niet gebeld wordt, dan moeten wij u helaas mededelen dat uw kind niet aangenomen is. Niet aangenomen leden blijven op de wachtlijst tot 1 februari 2018 staan en kunnen gedurende het seizoen nog benaderd worden als er een plek vrijkomt.


Namens de vrijwilligerscommissie,

Marten van Vliet
voorzitter mhc HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram