header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Openstaande vrijwillligersfuncties bij de Arbitragecommissie 2017/2018

Nieuws afbeelding 24-3-2017


  • Indeler Zaterdag Scheidsrechters –o.a. zorg jij dat thuisspelende teams van jouw categorie (A,B,C en D vanaf de elftallen) op zaterdagen voorzien zijn van twee scheidsrechters. Aan het begin van het seizoen inventariseer je welke ouders als scheidsrechter beschikbaar zijn. Gedurende het seizoen plan je scheidsrechters in en hou je in de gaten of ze bevestigen dat ze gaan fluiten. 1 avond per week.


  • Zaterdag Scheidsrechter begeleider–o.a. zorg jij dat onervaren scheidsrechters een goede en positieve begeleiding krijgen, zodat ze vertrouwen krijgen in het fluiten van wedstrijden. Begeleiden van de scheidsrechter voor, tijdens en na de wedstrijd op zaterdag.  • Leercoach CS+ -o.a. zorg jij dat CS+(kandidaten) goed begeleid en beoordeeld worden bij te fluiten wedstrijden, verslaglegging van de begeleiding en beoordeling en meedenken en aanwezig zijn bij thema-avonden CS+. Begeleiden CS+ kandidaat voor, tijdens en na de wedstrijd op zaterdag.


  • Coördinator ‘Opleiding en Bijscholing’ & Begeleiding Scheidsrechters- o.a. zorgen jullie dat ouders en leden zijn opgeleid tot scheidsrechter, worden bijgeschoold en goede begeleiding krijgen bij het fluiten van een wedstrijd. Inplannen en organiseren scheidsrechter activiteitenavonden, uitgifte scheidsrechterskaarten en administratie, indelen begeleiders. Gemiddeld 4-8 uur per maand.


  • Arbitragecommissie assistent- o.a. zorg jij voor de mailbox, zet je acties uit bij commissieleden en organiseer je de KNHB-avond. Daarnaast bedenk je leuke uitingen, bijvoorbeeld spelregel van de week of zet je een scheidsrechter in het zonnetje, en onderhoud je de website. 1 uur per week. 


Interesse in een van deze vrijwilligers functies? Waarom moeilijk doen als het samen kan! Stuur een email naar[email protected].

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram