header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vacatures

Vrijwilliger gezocht: zaterdagindeler scheidsrechters

Nieuws afbeelding 13-3-2017

Er is niets zo vervelend als een wedstrijd waar de scheidsrechter het laat afweten! Wil jij de club graag een handje helpen? Het op je nemen van deze taak wordt zeer gewaardeerd! Graag horen wij wie interesse heeft om de functie als Zaterdagindeler Scheidsrechters op zich te nemen.

Je krijgt de taak om thuisspelende teams van jouw categorie (A,B,C en D vanaf de elftallen) op zaterdagen te voorzien van twee scheidsrechters. Je neemt deel aan een commissie met vijf leden. Vier van hen zijn zaterdagindelers en delen de eigen categorie in. Eén commissielid (de hoofdindeler) heeft als taak om de verplichte teamfluitbeurten van de seniorenteams in te delen.

Aan het begin van het seizoen inventariseer je welke ouders als scheidsrechter beschikbaar zijn. Gedurende het seizoen plan je scheidsrechters in en hou je in de gaten of ze bevestigen dat ze gaan fluiten. Zo nodig regel jij vervanging als iemand toch niet blijkt te kunnen.
 
Wij zoeken een enthousiast zelfstandig persoon die enkele keren per week de tijd neemt om de voortgang van ingeplande wedstrijden te volgen.

Wil jij HBS wel een handje helpen. Stuur dan vandaag nog een email naar [email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram