header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
MidWinterCompetitie ABC11D

Midwintercompetitie voor MA5, MC6, JB5 en JC4.

Nieuws afbeelding 13-11-2015

Met nog drie wedstrijden te gaan op het veld, voordat de winterstop aanbreekt. Voor de zaal- en de midwintercompetitie zijn de voorbereidingen in volle gang. De zaalteams zijn inmiddels geïnformeerd over hun trainingstijden.

 

De onderstaande informatie is bedoeld voor de teams die Midwintersompetitie (MWC) spelen. Dit jaar zijn dat MA5, MC6, JB5 en JC4.

 

Wedstrijddata en afgelastingen

De MWC start op zaterdag 9 januari 2016 en eindigt op zaterdag 6 februari 2016. Jullie spelen en trainen vijf keer.

Het zesde weekend (13 februari 2016) is een reserveweekend voor het geval er een gehele ronde uitvalt door weersomstandigheden. Ook mogen (niet verplicht) afgelaste wedstrijden op die datum worden ingehaald.

 

In geval van twijfel over het wel of niet doorgaan van de wedstrijden raadpleeg de site. Het protocol ‘Gaat mijn wedstrijd door?’ wordt in december op de site geplaatst.

 

Het wedstrijdprogramma wordt door ons wedstrijdsecretariaat tijdig op de site geplaatst. Het complete programma is te vinden op de Standenmotor van de KNHB.

 

Trainingstijden

De trainingen zijn gepland op donderdagavond met vaste trainers. De eerste training is op donderdag 7 januari en de laatste op 4 februari.

Veld 1 van 17.00 uur tot 18.30 uur: MC6 en JC4 (inclusief inlooptijd)

Veld 1 van 18.30 uur tot 20.00 uur: MA5 en JB5 (inclusief inlooptijd)

 

Scheidsrechters als team zelf regelen

Het is de bedoeling dat, net als in de zaal en bij oefenwedstrijden, dat de ouders zelf de wedstrijden fluiten. Zijn er voldoende ouders (minstens 4 per team) die een wedstrijd kunnen fluiten?
Je kunt ook met de tegenstander afspreken dat ieder één scheidsrechter levert. Het is verstandig om dit dan voor de wedstrijddag met de tegenstander te regelen!

 

In de kerstvakantie worden jullie verder geïnformeerd. Laten we hopen op lekker hockeyweer in januari en februari!! En veel succes de komende drie wedstrijden!!

 

Met de senioren die midwinter gaan spelen worden onderlinge afspraken gemaakt.

 

Met sportieve groet,

ABC11D-commissie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram