header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Scheidsrechterszaken

Arbitragecommissie stelt zich voor: Esther Posno

Nieuws afbeelding 13-10-2015

Dag HBS'ers, 

Even voorstellen: ik ben Esther Posno, voorzitter van de arbitragecommissie en leercoach CS+.

Ik ben een sportieve en gezellige veertiger, al jaren lid van HBS en een fanatieke keepster in dames 4 en op maandagavonden kun je me ook vinden bij de trimmers en bij de keeperstraining. Mijn zoon Quirijn speelt mee met het G-hockeyteam, waar ik coach van ben. Zij trainen elke woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur en doen mee met de G-competitie.

Deze maand zit ik 16 jaar in de scheidsrechterscommissie. Al die jaren, en nog steeds,  heb ik het werk vol enthousiasme en overgave gedaan. Indelen, opleiden en begeleiden van scheidsrechters zit in mijn bloed.

4 Jaar geleden heb ik een masterclass opgericht voor jonge enthousiaste scheidsrechters die extra begeleiding kregen. Hier kreeg ik erg veel voldoening van. Een jaar later startte HBS met de CS+-opleiding. Dit is momenteel een groep van 26 enthousiaste scheidsrechters die je iedere zaterdag en zondag in groene shirts op de velden ziet. Mede door hun krijgt het fluiten weer een positief imago. Maar ook de reguliere scheidsrechters verdienen alle aandacht en waardering.

Sinds dit seizoen hebben we er 2 nieuwe deelcommissies bij; commissie begeleiding en commissie opleiding en bijscholing, ieder met 3 enthousiaste vrijwilligers. En ook de commissie zaterdagindeling bestaat uit 5 personen. Kortom, een enorme uitbreiding van de arbitragecommissie waar ik trots op ben en waarmee we weer mooie doelen kunnen bereiken.

De deelcommissies zullen komende maand aan u worden voorgesteld.

Je ziet mij regelmatig op zaterdagen rondlopen bij de velden om CS+-kandidaten te beoordelen, maar ook om spontaan beginnende scheidsrechters een positieve feedback te geven. Je kunt mij altijd even aanspreken als je iets wilt weten over arbitrage of over de organisatie binnen onze commissie.

Ik ben bereikbaar via: [email protected]

Sportiviteit en respect staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het heel belangrijk dat er met respect om wordt gegaan met scheidsrechters of ze nu wel of geen ervaring hebben.

Zonder scheidsrechters geen wedstrijd en zonder enthousiasme geen kwaliteit!

Tot op de velden!

Esther Posno

 

 

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram