header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Scheidsrechterszaken

Arbitragecommissie stelt zich voor: Gerard van Stijn

Nieuws afbeelding 15-10-2015
Beste HBS'ers,
 
Even voorstellen: ik ben Gerard van Stijn, speler van HBS heren 7, CS+ leercoach, verantwoordelijk voor de indeling van CS+ scheidsrechters en uiteraard zelf ook nog actief scheidsrechter. Sinds een jaar of 3 ben ik lid van HBS.
 
Na ooit te zijn begonnen bij Laren en qua fluiten tot volle wasdom gekomen (actief geweest als bondsscheidsrechter) bij Drienerlo in Enschede, ben ik nu dus beland bij HBS. Bij HBS hou ik me naast het hockeyen bezig met het indelen van CS+ scheidsrechters op de daartoe aangewezen wedstrijden en het opleiden en begeleiden van deze scheidsrechters. Uiteraard fluit ik zelf ook nog met enige regelmaat een potje.
 
Op deze club heb ik geen kinderen rondlopen, dus ik ben erin gerold omdat ik het fluiten zelf leuk vind en ook zeer geniet van de collega's binnen de CS+ groep. Een grote, gezellige, kwalitatief hoogwaardige groep scheidsrechters.
 
Als je iets wil weten, vragen of een babbeltje wil maken, schiet me gerust aan. Ik ben relatief makkelijk te herkennen, een hockeyer van 1,73 meter lang met het postuur van een professioneel rugbyer.
 
 
Sportieve groet,
 
  
Gerard van Stijn
 
 
PS: Wellicht nog een leuke wetenswaardigheid. De meeste scheidsrechters zijn geen fan van fluiten in de zaal. Het is toch een ander spelletje en je weet niet hoe hoog het niveau van je collega is. Toch is het dames 2 twee seizoenen terug gelukt om mij naar meer dan 10 jaar afwezigheid zo gek te krijgen weer in de zaal te fluiten, en ik kan jullie zeggen, dat is best leuk en je leert er veel van.
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram