header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

HBS gaat samenwerken met recruitmentbureau HockeyPeople

Nieuws afbeelding 29-8-2015
HBS is een samenwerking aangegaan met HockeyPeople (www.hockeypeople.nl). Deze week werd de overeenkomst getekend in het clubhuis door Lex Knobben (links op de foto), partner van het bureau en de voorzitter van HBS, Marten van Vliet.

HockeyPeople is een nieuw recruitmentbureau dat nauw samenwerkt met hockeyclubs. Hun motto is: een nieuwe baan of een nieuwe collega en de club extra inkomsten.

Het bureau is opgericht door hockeyers. Wat zij doen is hockeyers op een professionele manier begeleiden naar een (volgende) baan en zo zorgen voor extra inkomsten voor hockeyclubs. Inkomsten die natuurlijk altijd welkom zijn om de extra dingen van te doen.

30% van de fee gaat namelijk naar de deelnemende clubs, waarvan wij er ook één zijn. 15% voor de kandidaat en 15% voor de vacature.

Daarom roepen we iedereen op om te kijken op onze vacature pagina: http://hockeypeople.nl/clubs/hbs.

Als je je opgeeft als kandidaat voor één van de nu actuele vacatures, vergeet dan niet ook onze club te vermelden.

Als werkgever wil je een werknemer waarvan je weet dat die bij je past. Bij mede hockeyers is die kans vrij groot. Geef daarom de vacature ook door aan HockeyPeople. Een goede werknemer en de mogelijkheid om de club extra te ondersteunen zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Wil je meer weten ga direct naar de site van HockeyPeople. Of neem contact op met Lex Knobben van HockeyPeople (06 51 440 704) of met Marten van Vliet ([email protected]

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram