header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

HBS sluit sponsorcontract met WakaWaka

Nieuws afbeelding 13-10-2014
WakaWaka sponsort HBS het lopende seizoen. Het logo van WakaWaka is te zien op de mouw en broek van het wedstrijdtenue van Heren 1. 

Ook is het logo van WakaWaka te zien op de auto's die gebruikt worden voor de trainingen en de wedstrijden van Heren 1. Tenslotte vult WakaWaka ook nog een pagina in het programmaboekje dat wordt uitgereikt bij de wedstrijden van ons eerste team!

WakaWaka is een Social Enterprise, een sociale onderneming waarvoor de missie belangrijker is dan geld verdienen. Ons doel is de wereld van licht te voorzien. Momenteel leven er 1,2 miljard mensen zonder toegang tot elektriciteit. De WakaWaka (zie foto's) is een op zonne-energie werkende gadget, die zowel licht geeft (tot 150 uur nadat de batterij is opgeladen) als power om je mobieltje mee op te laden.
 
Robin Sheridan, CFO van WakaWaka en in het verleden speler, coach en bestuurslid van HBS (op de foto links), is enorm trots op het feit dat WakaWaka op de outfit mag prijken van H1 en het feit dat de spelers zich gaan inzetten om de boodschap van WakaWaka verder uit te dragen.

Mocht u via HBS beslissen om een WakaWaka te kopen (het is een erg leuk relatie- en kerstgeschenk), dan draagt WakaWaka een deel (5%)van de omzet af aan HBS. Voor meer info zie de website: waka-waka.com

Waka waka gaat op 14 oktober van start met een kickstarter actie voor een nieuw product: www.thunderclap.it/projects/17344-a-new-wakawaka-the-base 
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram