header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Word jij de nieuwe hoofdsponsor van HBS? Word dan VRIEND !

Nieuws afbeelding 1-3-2013
HBS is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. In crisistijd blijkt deze niet erg eenvoudig te vinden en omdat meerdere 'wegen naar de victorie leiden' is een nieuw concept voor (tijdelijk)hoofdsponsorschap ontstaan.
 
Met de actie, genaamd 'VRIENDEN van HBS', krijg je als HBS-lid, Business Club-lid, en als supporter, de mogelijkheid om voor de tweede helft van dit seizoen hoofdsponsor te zijn. Met een inleg van minimaal 100,- euro ben je VRIEND en daarmee hoofdsponsor. Als we op deze wijze de krachten bundelen, levert dit een mooi bedrag op. Daar tegenover staat, dat je als VRIEND wordt uitgenodigd voor de sponsorborrels in de HBS Business Club Corner. De eerste borrel is op 17 maart, aansluitend aan de tweede thuiswedstrijd van Heren 1.
 
Ook wordt er aan het eind van het seizoen door Dames & Heren 1 een clinic verzorgd, waar je je als 'VRIEND' kosteloos voor kunt aanmelden. Daarnaast wordt onder de VRIENDEN een eenmalig-exclusief-gebruik-van-het-clubhuis-inclusief-velden geveild.

VRIEND van HBS word je door -voor 10 maart as- minimaal 100,- euro over te maken op rekeningnummer: 11.83.41.634, Rabobank t.n.v. Penningmeester HBS ovv Vriend. Mail vervolgens een printscreen of copy van de betalingsopdracht naar [email protected].  Op verzoek kan een factuur worden opgesteld.

 
We hopen je als VRIEND te mogen ontvangen op 17 maart as.
Met sportieve groet!
De SponsorCie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram