header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Keepers

De kortste weg naar Oranje? HBS zoekt keepsters Meisjes A, B en D en Jongens D

Nieuws afbeelding 25-5-2012
Voor komend seizoen is HBS op zoek naar keep(st)ers met ambitie voor Meisjes A, B en D en Jongens D. Al vaker zijn spelers/sters op latere leeftijd gaan keepen en hebben het geschopt tot het grote Oranje.

Wil jij komend seizoen in een selectieteam in Meisjes A of Meisjes B spelen (minimaal topklasse, misschien wel landelijk!), dan is dit je kans. Voor zowel Meisjes A als B is er plek voor keepsters.
Ben jij keepster, of denk je dat je dit goed kunt, meld je dan bij Djurre Roggeveen, trainer/coach van Dames 1. Als je nog nooit gekeept hebt, maar je wilt wel graag in een selectieteam spelen en je hebt de juiste leeftijd (komend seizoen A of B-leeftijd) dan kunnen wij jou een spoedcursus geven in de maanden mei / juni en in augustus.
Heb je wel ervaring als keepster, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.
Je kunt je aanmelden via [email protected]
Wil je meer weten, of heb je vragen, dan kun je Djurre Roggeveen ook meteen bellen op: 06-26 939 888

Ook voor Meisjes D en Jongens D is er de mogelijkheid om komend seizoen in een selectieteam te keepen. Heb jij wel eens gekeept in de jeugd, of denk je dat jij de selectieteams wel eens heel goed zou kunnen versterken, of twijfel je daar nog over? Geen zorgen! Wij zorgen er met onze technische begeleiding voor, dat je als keep(st)er altijd goed begeleid wordt in een van onze gezellige en fanatieke teams, waarbij we altijd op een leuke manier het maximale uit jezelf proberen te halen.  
 
Heb je interesse, of wil je misschien meer weten, dan kun je terecht bij Jasper Stam via [email protected]  of je kunt hem ook direct bellen via 06-51 072 685

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram