header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
MidWinterCompetitie ABC11D

Midwintercompetitie-info plus regeling scheidsrechters

8-1-2012

De MWC verschilt organisatorisch op een paar punten van de reguliere competitie.

 • De trainingen starten op donderdag 12 januari en eindigen op donderdag 9 februari. Op de site staat aangegeven hoe laat welk team traint. De indeling op dit moment:

      16.45 – 18.15 uur: MD4, JD3, JD4, JC3, JC4, MC5, MC6 en MC8

      18.15 – 19.45 uur: MA3, MA4, JA3, JA4, MB5, MB6, MB7 en JB5
 
 • Het wedstrijdschema staat op de site en het complete programma en de standen zijn terug te vinden op de Standenmotor KNHB. Kies bij soort ipv reguliere competitie midwinter.
 • Er is géén wedstrijdtafel met gastvrouw aanwezig tijdens de MWC. Uiteraard hangt er wel een wedstrijdschema met veldindeling, wedstrijdnummers e.d. Het clubhuis is gewoon open.
 • Er zijn niet zoals in de reguliere competitie per thuiswedstrijd twee scheidsrechters beschikbaar vanuit HBS. Ieder team is per thuiswedstrijd aangewezen op een eigen fluitende ouder en een jeugdlid met een kaart. Hoe je een en ander kan regelen staat hieronder aangegeven.
 • In geval van twijfel over het wel of niet doorgaan van een wedstrijd raadpleeg de site voor informatie. De wedstrijdsecretaris belt het team bij een incidentele afgelasting. Algehele afgelasting door het District wordt opde website vermeld.

 Scheidsrechters tijdens de MWC

 • De scheidsrechterscommissie maakt een globale indeling die, zoals gebruikelijk, op de site staat aangegeven.
 • De manager of scheidsrechterscommissaris van het team krijgt de gebruikelijke mail over de indeling (die staat ook op de site). Per thuiswedstrijd zal minimaal 1 ouder uit het betreffende team fluiten met daarnaast een A- of B-jeugdlid.
 • Inventariseer aan de hand van de globale indeling welke ouders de thuiswedstrijd kunnen fluiten en/of begeleiden.
 • Bel of mail de manager van het jeugdteamlid met de vraag wie er uit zijn team fluit. Voor telnr zie coachlijst of inloggen op de HBSsite en naar het betreffende team gaan.
 • Licht voorafgaand aan de thuiswedstrijd (uiterlijk woensdagavond) zowel de ouders als de A- en B-jeugdleden in, zodat helder is hoe laat en op welk veld ze moeten fluiten.
 • Jeugdleden en pas geslaagde cursisten, die hun eerste wedstrijden fluiten hebben begeleiding nodig van meer ervaren ouders. In dergelijke gevallen vragen wij een ervaren ouder uit het team met een kaart die de noodzakelijke begeleiding kan geven. Dit betekent dat er soms twee ouders per team beschikbaar moeten zijn. De scheidsrechterscommissie verstuurt nog een document met benodigde informatie over het begeleiden van jeugdleden.
 • Geef de namen van de ouders en de A-en B-jeugdleden die fluiten door aan de scheidsrechterscommissie. ([email protected] )
 • De verantwoording voor de aanwezigheid van de scheidsrechters ligt in de MWC bij de teams zelf. Regel dus zelf (of via de manager van het jeugdlid) tijdig vervanging!

Neem in geval van vragen contact op met de scheidsrechterscommissie ([email protected]) of de ABC11Dcommissie ([email protected]).

Heel veel plezier en succes gewenst  in de MWC met jullie teams!!

Scheidsrechterscommissie en ABC11D-commissie

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram