header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Digitaal wedstrijdformulier

Het digitale wedstrijdformulier komt eraan!

Nieuws afbeelding 30-9-2011

Heeft u het er helemaal mee gehad. Het invullen van al die namen op het wedstrijdformulier. Nu, daar komt verandering in.

Sinds vorig weekend wordt het digitale wedstrijformulier in Noord-Holland uitgerold bij de jongste jeugd (F tot en met 8D) bij de volgende zeven verenigingen: Qui Vive, Kraaien, Pinoke, Amsterdam, Alliance, Hurley en Rood-Wit. Daarna hoopt ook HBS aan te sluiten. Pas in de tweede helft van het seizoen wordt - als alles goed gaat - het formulier ook bij de abc11d-jeugd uitgerold in de provincie Noord-Holland.
 
Het invullen van het blauwe formulier gaat dan helemaal digitaal, met de pc of de smartphone (of iPad). De verantwoordelijkheid daarvoor blijft natuurlijk liggen bij de manager of de coach (of een derde begeleider) van elk jongste jeugdteam. Hiervoor heeft HBS  wel uw juiste emailadres én 06 nummer nodig. U ontvangt hierover een controle-mailtje.

Met uw lidmaatschapsnummer en wachtwoord kunt u er voor zorgen dat HBS de juiste gegevens in de database heeft staan. Weet u uw wachtwoord niet meer? Mail dit dan naar [email protected]

Meer informatie over de invoering van het digitale wedstrijdformulier krijgt u binnenkort per mail of kunt op deze site vinden. Alle coaches en manager worden persoonlijk ingelicht en er zal een informatie-avond komen als het digitale formulier bij HBS wordt ingevoerd.

Klik op de link voor een voorbeeld: www.mhchbs.nl/formulier
 
 
Het bestuur van HBS en de wedstrijdsecretariaten

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram